Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket viszel magaddal ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket viszel magaddal ha a párodnál alszol?

Figyelt kérdés
kérlek írd meg hogy lány vagy fiú vagy
2009. júl. 1. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, és a barátom nevében írok (mivel én nem szoktam nála aludni): tiszta ruhát hoz, és ennyi, boxerben alszik, fogkeféje van nálam, törülközőt nyilvánvalóan adunk neki, vagy az enyémet használja. Meg persze mindig van nála óvszer is.
2009. júl. 1. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Lány vagyok, én is a barátom "nevében" írok.

Munka után otthon lefürdik, felhúzza a másnapi ruháját, abban jön fel, és rögtön átcseréli itthoni ruhára. Egy pici neszesszert hoz, benne fogkefe fogkrém, kézkrém és lábkrém.

(Nálunk azért nem fürdik, mert van 2 kutyánk akik szintén a kádban fürdenek, és ettől ő irtózik. Én nem erőltetem. Tudom, hogy igényes, és minden este lefürdik mielőtt feljön hozzám!)

2009. júl. 1. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én (17/L) csak bugyit viszek meg fogkefét (ha nem felejtem el:D). A barátom (18/F) általában semmit, szinte minden cuccából van már nálunk. :)
2009. júl. 1. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

semmit...nekem nála,neki nálam van ruha,fogkeféje van külön nálam is,más meg használhato közösen is

csak ha melo másnap,akkor meloscuccot hoz,meg ami kocsiban azt felhozza

2009. júl. 1. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magamat:) 20/l.
2009. júl. 1. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
a másnapi ruhámat, mer annyi ruhám azér nincs h ott is tartsak..:D
2009. júl. 1. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bugyit meg másnapra ruhát. A többi meg van ott ( törölköző, fogkefe, papucs, pizsi) :D

17/L

2009. júl. 1. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!