Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én nem akarom. Sőt. :S Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem akarom. Sőt. :S Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Én nem akarom..sőt... undorodom attól,hogy bekapjam a barátom péniszét.

Ő mégis úgy érzem mintha elvárná :S

Megbántani nem szeretném,mert pettingelés közben orálisan szokott kényeztetni,ez neki nem probléma,és én ilyenkor rosszul érzem magam,hogy én nemtudom neki megtenni :S

Most mi tévő legyek?:(

2009. júl. 1. 06:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Pl megbeszélhetnéd vele...biztos megérti, nem véletlenül a barátod. Ezt az ember önként csinálja, nem kötelességből.
2009. júl. 1. 06:45
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
akkor te se várd el h ő kényeztessen orálisan, valamit valamiért.
2009. júl. 1. 07:33
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha pedig nem érti meg,akkor önző és csak a saját élvezetével törődik.Akkor pedig elkell gondolkozni a kapcsolatotokon,mert egy kapcsolatban senki nem vehet erőszakot magán a másik kedvéért.Attól még szeretheted,de nem kell megtenned.
2009. júl. 1. 07:33
 4/21 anonim ***** válasza:
7%
Az érthetetlen, hogy miért undorodsz ettől, biztos van valami oka, lehet inkább azt kéne megszüntetni.
2009. júl. 1. 08:16
 5/21 anonim ***** válasza:
29%
Elárulod hogy miért nem akarod?Miért undorodsz?Próbáltad már?
2009. júl. 1. 09:02
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
nőj fel, azt tedd.
2009. júl. 1. 09:28
 7/21 anonim ***** válasza:
55%

tanulj meg írni, előző válaszoló ;)

egyébként meg beszéld meg vele, és egy lánynak/nőnek nem kötelessége, ezzel az erővel fenn lehetne akadni hogy a lányok nem engedik hogy az eslő randin a fiúvécében seggbe -.-

2009. júl. 1. 09:36
 8/21 A kérdező kommentje:

Még nem próbáltam,de láttam videokat..és azokat én gusztustalannak tartom..:S

Eleve egy péniszt bevenni a számba..végülis..emberfüggő.(!)

ÉN amúgy sem várom el,hogy ő orálisan kényesztessen..ő akarja..:S (persze nekem is jól esik:))

2009. júl. 1. 10:47
 9/21 anonim ***** válasza:
55%
a videókon teljesen más, neked nemazt kell csinálnod amit a videókon láttál, az télleg gusztustalan. ezt lehet nagyon erotikusan is csinálni, ami nem gusztustalan. de sztem egy kapcsolatban, előbb utóbb nemárt eljutni odáig, hogyha nemis kényezteted folyamatolsan orálisan, de legalább addig juss el, h ne undorodj tőle. ez a párodnak sztem még rosszul is eshet. képzeld ha ő undorodna vmelyik testrészedtől, h hozzáérjen a nyelvével...
2009. júl. 1. 11:06
 10/21 anonim ***** válasza:
60%

A videó az más.

Gondolom szeretkezni se úgy szoktatok ahogy a filmeken láttad

2009. júl. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!