Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem akarom ő meg nagyon! Most mit tegyek?
Amit nem akarsz nem kell megtenned!!!
Csak abba menj bele amit te is szeretnél ,nem muszáj semmit sem.
2009. júl. 1. 04:31
Még az első vagyok.
Annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy szerintem máshogy is jó, én gusztustalannak tartom!
Hosszú távon meg egészségügyi kockázatai is vannak.
2009. júl. 1. 04:32
Csak az a jó, amit mindketten egyformán élveztek. Persze mindent ki kell próbálni, de nem úgy, hogy durrbele, hanem szépen, fokozatosan. Barátodnak is úgy kéne bevezetnie, de neked sem kell kategorikusan idegenkedned a dologtól.
f24
2009. júl. 1. 04:37
ha szeret a baratod megerti ha te nem akarsz valamit, es szerintem is kockazatos mert egeszsegugyi gondokhoz is vezethet valamint nem valami higenikus.
2009. júl. 1. 06:39
Ha számítasz a barátodnak nem kényszerít rá.
Esetleg ajánld fel, ha ő megcsinálja (felnyúl magának), akkor engeded. 99% hogy nem tenné meg magával.
És világosítsd már fel, hogy a végbélnyílásod nem arra van kitalálva, nem higénikus az anális szex, hosszú távon az izmok meglazulhatnak, és nem fogod tudni visszatartani (csúnyán hangzik, de tényleg így van), illetve simán kihozhat egy aranyeret, ami nem épp kellemes dolog.
2009. júl. 1. 06:49
Hosszútávon valóban lehetnek következményei, de nézzük a dolgot más szemszögből: Idegenkedsz és elutasítasz valamit, miről nem is tudod mi az, mert nem ismered, sosem próbáltad. Én is úgy gondolom, hogy legalább egy próbát megér - ha lány vagy (remélem)! És ha valóban lány vagy, Te is találsz benne örömöt, másságot. És nem muszály örökké így gyakorolni, de néha-néha feldobhatja az együttlétet. Az eddigi válaszolókat pedig megkérném, hogy sziveskedjenek csak akkor lepontozni a válaszomat, ha TAPASZTALATBÓL vannak meggyőződve arról hogy mennyire rossz, nem higiénikus stb., nem pedig HOZZÁÁLLÁSBÓL.
2009. júl. 1. 07:51
Dobd fel neki a labdát.Kérj tőle te is olyan dolgot, amit
nem szeret.Különben is, ha szeret, akkor megérti, hogy nem
akarod a dolgot.
2009. júl. 1. 09:24
8/10 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeret vagyis szerelmesek vagyunk egymásba és sztem se jó dolog meg hát téll nem arra találták ki azt a bizonyos nyílást! Nem tudom miért akarja annyira de jó hogy irtok mert legalább majd ezekből tudok neki pár példát monani hogy miért nem :) Köszönöm!
ha ennyire nem akarod,akkor semmiképp,szerintem,mi van ez már manapság kötelező???...akinem bejön csinálja,de van akit ez meg nem érdekel,azt meg tessék elfogadni,hogy nem...én sem csináltam soha és nem is vonz kifejezetten 25/L
2009. júl. 1. 10:32
sztem egy próbát megér. ha rossz és fáj leállíthatod, és akkor ennyi. ésakkor legalább mondhatod a barátodnak, h te megpróbáltad, dehát eccerűen nemment, mer fáj. lehet ezután megértőbb is lesz.
2009. júl. 1. 11:08