Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm anyuja telebeszéli a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm anyuja telebeszéli a fejét, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, barátnőm 15. 9 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Utóbbi időben egyre többet gondolok arra, hogy milyen jó lenne lefeküdni vele, kívánjuk egymást. De bnőm édesanyja telebeszélte a fejét, hogy ne feküdjön le velem, meg is ígérte neki. Emiatt bnőm fél mindentől, semmiben sincs benne.

Mivel lehetne megoldani ezt a helyzetet? :-S

Köszi előre is.

2009. júl. 1. 02:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy telebeszélik a fejét csak egy dolog, velem is ezt tették mégis lefeküdtem a barátommal mikor úgy éreztem készen állok rá. 15 évesen szerintem ő sem akarja még igazán, bármennyire is kíván. Ennél azért egy lánynak több kell a szexhez. Hát mit mondhatnék még... türelem, meg próbálkozz kitartóan, persze ne rögtön bele a közepébe:)
2009. júl. 1. 03:00
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Valóban, ennyi idősen azért a kívánást nem lehet rögtön lefekvéssel kezdeni, vannak köztes helyzetek is szép számmal. Próbáld bevezetni barátnődet ezekbe, de csak lassan, finoman. Az anyját meg ne szidd, elvégre mégiscsak az anyja, és mellette fog kiállni. Ne hozd kínos helyzetbe, inkább fogadd el a döntését, biztosítsd megértésedről. Így ő is jobban fog megbízni benned, és még anyjának is ellenszegül érted.

f24

2009. júl. 1. 05:07
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Múltkor megkérdeztem anyámat:

"Anyám, te mit tettél volna, ha 15 évesen egy srác leteper engem?

-Agyoncsaptalak volna.

-És a srácot?

-Azt duplán"

Én is így érzek, ha belegondolok, hogy nekem valamikor gyerekem lesz és nála bepróbálkozik egy srác. És te is így fogsz érezni majd apukaként, ha lányod lesz. És amíg a barátnőd egyetért a döntéssel, addig nem készült fel a szexre, és csak önmagát és a kapcsolatotokat tennétek vele tönkre.

Lassan, de biztosan haladjatok a cél felé a tapitól kezdve,a pettingenk át esetleg az orálig, és majd a nagy lépés.

2009. júl. 1. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:

még jó h 15 évesen az anyja lebeszéli a szexről...

nem ezen kéne gondolkoznotok, kicsit fiatal még a lányka, inkább találtál volna vmi korban jobban hozzádillőt, ésakkor nemis lenne ez a probléma....

2009. júl. 1. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Én nem szidom az anyuját, mert am tökre jól elvagyok vele, csak ez tegnap hideg zuhanyként ért.

Köszönöm a hozzászólásokat.

2009. júl. 1. 12:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!