Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy nőt kellően felizgítani?

A mellbimbó érzékenysége meg nem minden nőre igaz. A hosszú előjáték, a magabiztosság, a fantázia, a változatosság egy nő gyönyörének a kulcsa.
Ehhez kell egy csomó ész és tapasztalat is, na meg persze a kommunikáció szex közben és után.
Olvasgass az erogén zónákról:
Általános kezdő hiba az ujjazás.
A hosszú körmök (de még a pici körmök, vagy a frissen, az elmúlt 1-2 napban vágott körmök is) irtó fájdalmat tudnak okozni a hüvelyben. Szóval az együttlét előtt egy olyan 2 nappal vágd le tövig a karmaidat, az együttlét előtt közvetlenül meg mindenképp tisztítsd meg a kezed.
Az ujjazás akkor tud jól esni, amikor már kellő képp fel van izgatva egy nő, és nagyon jól össze lehet hangolni a puncinyalással, vagy érzéki csókolózással.

a hüvely bemenetben "mennyivel bent"? :) Bentebb már a G pontot keresd!
A csiklót pedig kint. De szerintem 17 évesen már ezt tudhatnád, még ha szűz vagy akkor is. Nézz meg néhány képet,guglizd be, hogy csikló.

Egyik előző vagyok,nemtom mikor írtam:D Szóval lényeg hogy a csikló nem a hüvelyBEN van,hanem a húgycsőnyílás fölött,de ezt inkább nézd meg egy rajzon:
meg még utánakereshetsz neten:)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!