Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nadrágon keresztül hogy izgassam a párom?
Figyelt kérdés
valami trükköket szeretnék h a nacin keresztül hogy lehet izgatni egy pasit...2009. jún. 30. 22:43
3/4 anonim 

válasza:

Sehogy, úgy max csak idegesíteni lehet, legalábbis engem. Szerintem egyáltalán nem izgató, sőt mindig csak arra várok, hogy nah mi lesz mááááár, direkt húzza az agyam? Vagy vágj bele vagy ne csinálj semmit, de ez egy olyan köztes út ami bosszantó nem pedig izgató. Bár lehet csak én vagyok ezzel így. 24F
4/4 Odin777 

válasza:

korömmel fuss végig a lábán odáig és fogd meg és maszírozsd
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!