Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A behatolást szeretitek jobban vagy a párotok péniszével játszadozni? Miért?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 19:58
1/7 anonim 

válasza:

Egyértelműen a behatolást, az mindkét félnek élvezet!
2/7 anonim 

válasza:

Mindkettő nagyon jó. 1. szeretem ha a páromon látom élvezi a kényeztetést. 2. szeretem magamban érezni őt.
3/7 anonim válasza:
A behatolást! Hogy miért... mert jóó:D
4/7 anonim 

válasza:

Az a pillanat amikor belém hatol az egyszerűen leírhatatlan.Számomra az az egy másodperc felér egy orgazmussal!Naggggyon jó:))))))Tehát a válasz az a behatolást!
5/7 anonim válasza:
Szerintem is mindkettő jó.
Az első azért, mert tényleg jó látni, hogy élvezi és ahogy rám tud nézni wááááhhh!!!
A második dolog meg hm... imádom mikor bennem van, ahogy ,,fickándozik" és kényeztet a nemi szervével és fuhh nagyon jó érzés.
Meg szabad kérdeznem, hogy te melyiket részesíted előnyben?
6/7 anonim 

válasza:

Behatolás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/7 anonim 

válasza:

Behatolás 1értelmű :)
Az mind2 félnek jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!