Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom sokáig birni a szexet?

16 18 cm az ideális . Nincsenek mellékhatásai ha körülötte borotválod.És ugy birod tovább ha az agyaddal kontrolálod ha szex közben nem csak arra öszpontositod hanem valami másra is.
Vagy ha elötte egy fél orával maszturbálsz

Na szóval... csajszi vagyok, úgy írok :)
Az elsőre nem tudok biztos választ adni, csak annyit, hogy amikor már a csúcs közelében vagy, akkor gondolj másra, meg iylenek. Esetleg egy kis pihi.
Maximum annyi a mellékhatás, hogy amikor kinő, akkor szúr, de amúgy szerintem jobb, ha borotválod.
És nem igazán van ideális méret, bár mondanak itt mindenfélét, de úgy 16 cm. Amúgy mindegy mekkora, csak tudja használni a gazdája. :D

1. A kritikus pillanatban gondolj arra, hogy egy 120 kilós nővel vagy.
2. Ha nagy a húzat könnyebben felfázol.
3. Az ideális pénisz földrajzfüggő. (Gondolj arra, hogy Ázsiában király vagy, Afrikában viszont megmosolyognának.)

A borotválásnak annyi mellékhatása van, hogyha felsérted a bőrt (márpedig egy picit mindig felsérül borotváláskor) akkor hajlamosabb vagy elkapni fertőzéseket, szóval borotválkozás után 1-2 napig próbálj meg ne menni strandokra, vagy ilyesmi.
A szex sokáig bírásához meg annyit, hogy:
Itt olvasd el az első hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..
Ebből többek közt azt is megtudod, hogy nincsenek vágyfokozó ételek vagy gyógyszerek.
A legtöbb amit tehetsz az az, hogy javítod a vérkeringésedet.
-dohányzást elfelejteni
-alkohol csak kis mennyiségben
-zsíros kaják és fűszeres ételeket nem túlzásba vinni
-kilókat leadni
-SPORTOLNI
Egy sportos embernek sokkal jobban működik a szervezete és a farka, és az sem utolsó, hogy mivel jobban néz ki, tetszik magának is és másoknak is nagyobb lesz az önbizalma és a libidója is.
Ezeken kívül túl sok mindent nem lehet tenni, hogyha ez nem elég, akkor pszichés falakat kell lebontani.
Meg aztán itt az ötödik hozzászólás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!