Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg úgy gondoljátok, hogy kevés fiú nyal jól? Mit gondoltok a ti párotok hogyan csinálja? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban (múlt, jelen)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:56
11/14 anonim válasza:
Az én párom istenien csinálja. Nekem Ő az első, de ennél jobb szerintem nem kell. Imádom. :)))
12/14 Odin777 válasza:
én elég jól csinálom ,de azért mert rá vagyok kattanva a puncik ízére megrészegít és szívok mozgatom a fejem ide oda és nyáladzok meg morgok hangosan
így a csajok általában röhögve de inkább sikítva mennek el nálam és ja bicepsz kell hozzátok néha :D még jó hogy gyurmázok meg futk
13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez marha jó :-D vicces lehet :-) de az nagyon jó ha így szereted csinálni :-)
2009. júl. 3. 16:23
14/14 anonim válasza:
hozzáfűzném h nem feltétlen jó ha olyan intenzíven csinálják
éltemben egyszer színleltem orgazmust, amikor egy pasi szarul nyalt, de nem akartam szegényt lelombozni h nem megy neki,inkább fájt mint jó volt, na meg az ujjazással is lehet fájdalmat okozni ha durván csinálod
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!