Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aktus során a szuszogás, lihegés, esetleges ah-ah hangok azért van mert élvezitek és ezt így fejezitek ki, vagy mert ez egy kis játék a részetekről a fiúknak mint plusz inger?
Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat kérnék.2009. jún. 30. 17:31
4/15 anonim 

válasza:

Egyértelműen jó nekünk.Szerinted jó lenne egy olyan partnerrel ágyban lenni aki csak fekszik ott, mint egy darab fa?
5/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert a mostani leányzó akivel vagyok majdhogynem sikolt, az előtte lévő meg majdhogynem csöndes volt, és csak időnként szuszogott egy kicsit, mag mondta, hogy jó. :))))
2009. jún. 30. 17:37
6/15 anonim 

válasza:

én ha sikitozok meg ah-ah hangokat adok ki akkor élvezem! de van amikor élvezem az egészet még se sikitozok meg ilyenek csak szuszogok! a mostani barátnöd ha megállás nélkül sikitozik lehet h csak rájátszik a dolgokra mert a pasik szeretik ha egy lány ilyeneket csinál!
de nem tetszik hogy sikitozik vagy mi??
örülj hogy élvezi a csajod
7/15 anonim 

válasza:

mindkettő.... a sikítás az én torkomon is ki akar jönni néha, de nem szabad, mert nem lakunk egyedül :)
8/15 A kérdező kommentje:
Csak amikor már jól belelendülünk akkor szokott sikítani igazán.
2009. jún. 30. 18:05
9/15 anonim 

válasza:

Mindkettő! :)
Egyébként van mikor csendes vagyok. De amikor belehúz, és olyan gyorsan csinálja, hogy uhhh... nah aakor már én is sikítaNÉK, ha nem lenne a másik szobában anyu!:) Úgy hogy be kell fogni a szám! :D
10/15 anonim 

válasza:

én szuszogok, halkan nyögdécselek, mert élvezem.
16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!