Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt, közben volt egy kisebb megszakítás szexet hanyagoltuk míg rendeződtek a dolgaink. Majd egy méhgyulladás, mely újabb türelmi időszakot vont maga után. Szeretjük egymást, de nem megy a dolog, fáj neki, orvos szerint semmi baja, beszélgettünk róla, tanácstalanok vagyunk.. Zavar a dolog, úgy érzem mikor beadja a derekát muszájból teszi, hogy nekem jó legyen, de így egyikünknek sem jó. Mintha már le is mondott volna róla, vagy fél.. nem tudom..
2009. jún. 30. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak orvos mondhatja meg, hogy mitől van.:/
2009. jún. 30. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz belőle, reménykedem benne, hogy a jelenlegi orvos figyelmen kívűl hagyott valamit.. Esetleg valakinek hasonló "élménye", tapasztalata?
2009. jún. 30. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozok ez előttem szólóhoz. Elképzelhetőnek tartom, hogy pszichoszomatikus probléma húzódhat meg a háttérben. Én valószínűleg fölkeresnék egy szexuálpszichológust.
2009. jún. 30. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp pszichológus kell oda! Lehet valami régi,elnyomott trauma miatt van, vagy egyszerűen szorong valamitől, és ezért nem tud beengedni téged! Szegények, nagyon rossz lehet ez..remélem a doki tud segíteni, én szorítok nektek!!!
2009. jún. 30. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy így idő közben is felütheti a fejét ilyesmi. Nem is gondolkoztam ilyenekben. Bár nem írtam de remélem az tiszta, hogy másfél évig nem volt semmi probléma ilyen téren. Az egész a nézeteltérés óta van jelen, de ezt már leírtam a nyitásban. Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!