Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 27 én 23. Másfél éve vagyunk együtt. Eddig minden patent volt, de nem jutna sose eszébe egy sms, meg mostanában mintha zavarná, ha beszélünk is. Ez miért lehet egyik pillről a másikra?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 16:09
1/8 anonim válasza:
nállunk is igy volt az elején nem telt el ugy nap hogy ne irt volna smst de mostanába eszébe se jutok szinte én megprobáltam vele beszélni, hogy mi a baj már nem szeret annyira vagy mi van és azt mondta ugyan ugy szeret és sajnálja hogy elhanyagolt és azota ujra olyan mint a rég! probálj meg beszélni vele megéri ;)
2/8 anonim válasza:
kis térre van szüksége. Mostmár lecsillapodott a nagy lángolás, jönnek a hétköznapok. Így is szerelmes, de térre és szabad foglalkozásra hogy így mondjam, mindekinek szüksége van. Ha hagyod, úgyis fog megint irni meg foglalkozni veled, ha rátapadsz megölöd a kapcsolatot. a férfiak amúgy is nagy szabadságvágyók :)
27/L
3/8 anonim válasza:
Úgy tűnik ellaposodott a kapcsolatotok... kezd kialudni a láng, ez lehet az ok. Nincs a képben egy harmadik fél?
4/8 anonim válasza:
a kapcsolatotok kezd ellaposodni.lehet hogy van egy 3.??de mond el h te mit érzel!
5/8 A kérdező kommentje:
szabadsága van, mert nem lakunk együt, meg messzebb is van, csak pl egy mai napon mikor szabadnapos és egy percre nincs ideje rám, hogy legalább jobb kedvem legyen, mivel keményen a könyv felett ülök, és már annyira kivagyok, hogy tegnap konkrétan mentőt kellett hozzám hívni, mert rosszul lettem,akkor nem tudom egy férfinak hogy nem jut eszébe felhívni, hogy pl jól vagyok e vagy valami.Nekem első lenne, ha valami baja lenne,vagy mostanában nem érzi jól magát.Ez bánt engem,ha meg szólok, akkor azt mondja, hogy "most mégis mit vársz"? meg azt sem akarom, hogy aztán állandóan írogat, de csak azért mert szóltam, mert ha magától nem tudja, akkor megeszi a fene.FIATAL vagyok törődésre vágyom..
2009. jún. 30. 17:10
6/8 A kérdező kommentje:
részemről nincs 3.részéről nem tudom,de ha megtudnám hogy van,akkor azonnal mehetne, csak akkor legalább tudnám meg.De így a könyv felett ülök, addig nem nagyon vagyok erre alkalmas..:s
2009. jún. 30. 17:14
7/8 anonim válasza:
Hát ha nem más nevét nyögi az ágyban...
8/8 A kérdező kommentje:
ááá olyan sose volt, hogy más nőt emlegessen, tegnap megmondtam neki a magamét, annyi volt a válasz, hogy "ha majd te is dolgozni fogsz,majd másképp fogod gondolni"..igaza van tudom!!!!Tudom, hogy nekem könnyebb mint neki, de nem hiszem el, hogy 1 szavas sms-re sincs ideje.Mikor nem is olyan az állása, hogy dolgozik, szellemi munkát végez,és irodába van egész nap..
2009. júl. 1. 10:01
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!