Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol keressek harmadik személyt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek harmadik személyt? Keressek-e egyáltanál, szükséges-e egy férj minden kívánságát teljesíteni?

Figyelt kérdés
Párom-férjem már egy ideje úgymond nyaggat, hogy szeretné egyszer kipróblni, ha a szexuális együttlétünkhöz csatlakozna egy másik lány-hölgy is. Szerintem nagyon sok férfi álmodozik erről (hogy egyszerre két nővel).
2009. jún. 30. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Keress fel egy jó válóperes ügyvédet!
2009. jún. 30. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire nyitott a kapcsolatotok. Nem tiltakozok az ellen, hogy a sexualis együttléteket fel kell dobni időnként valami extrával, de az ellen igenis tiltakozok hogy ezt egy harmadik személy tegye meg. A párom is kérdezte ezt az elején, megmondtam neki hogy majd a következő párjával, el is fogadta, nem is erőlteti.
2009. jún. 30. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Chat-en, szexpartnerkeresőben vagy más társkereső oldalon regisztrálsz, feladsz egy hirdetést stb. aztán majd válogattok...

Ha te nem szeretnéd, akkor nem kell belevágni, csakis abban az esetben, ha mindkét fél örömét leli benne! Alapszabály! :)

2009. jún. 30. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha Ő akarja ezt, akkor neki kéne keresnie egy harmadik személyt. De ha Te nem akarod, akkor nem kötelező belemenni!
2009. jún. 30. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag akkor tedd meg, ha te is akarod. Ha nem ( márpedig a kérdésből így vettem ki) akkor rakd ki a p.csába kalandokat keresni. engem is nyaggatott a volt pasim ezzel, aztán nem adta be a derekam , mert nem és kész, aztán megcsalt orrba szájba, amit utolóag tudtam meg természetesen, De ha neked van rá indítattásod, próbáljátok ki,de ez nem kötelező és a férjed kedvében járni, meg lealázni magad sem vagy köteles, mert ő épp unatkozik és hármasban kipróbálná. Miért nem esküvő elött mondta?
2009. jún. 30. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne a férjed kivánságát teljesítsd mindenáron, hanem ha Neked sincs kifogásod ellene akkor menj bele. De vigyázz,hogy kit engedsz az ágyatokba, gondolok itt a nemibetegségekre, másrészt a pakliban az is benne van, hogy a férjed esetleg belebolondul a másik nőbe. Ha az elveiddel ellentétes egy harmadik személy és továbbra is nyaggat, akkor állítsd kész helyzet elé, vagy felhagy vele, vagy pedig beadod a válópert.
2009. jún. 30. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:

NEM KÖTELEZŐ!

Ha szeret megérti, hogy nem akarod!

Ha akarod, akkor meg hajrá!

2009. jún. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!