Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm nem kíván már engem? ---->
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, és régebben még nagyon jó volt a szexuális életünk...
De mostanában már úgy nagyjából 2 hónapja már csak az van hogy hetente ha 2x megkapom, és örülhet a fejem...
Ha meg nagyon kanos vagyok akkor inkább hagyja magát de látom rajta hogy nem élvezi és akkor nekem se jó..:/
Mindig azt mondja hogy nem a szex körül forog a világ, nem is, de nekem ez a hetente 2 nem elég, és különben is hülyeség az egész mert ha igazán kívánna akkor mindig akarna nem?!
egy idő után a kapcsolatokban csitul a nagy szexelések ideje :) lehet hogy vannak problémái a kapcsolatotokat illetően csak nem tud vagy akar róla beszélni. próbálj meg kedves lenni vele és a kedvében járni, ha látsz változást akkor minden oké, ha ezek után sem akkor lehet hogy elhidegült. persze ezt a kedvében járást ne egyszer tedd meg és várj csodát. próbáld kinyomozni mibaja lehet. Figyelj oda rá :) lehet idegesíti valami ( nem a szexben, ott már csak kivetül a párkapcsolati probléma )
27/L
2009. jún. 30. 12:35
2/11 anonim válasza:
Hát a franc se tudja tesó hogy mi baja lehet a nődnek. Jelezd neki hogy neked ez így nem elég neked. Ha ezzel tisztában van, és mégsem akarja, akkor kérdezd meg hogy neki már nem jó? Vagy máshogy akarja? Vagy új pózokat? Vagy új módszert? Vagy több előjátékot? Vagy mi az ami neki jólesne? Vagy csak egyszerűen nem kíván téged? Ha esetleg ez lenne a válasz akkor nem tudom, vagy kibírod a kevés szexet, vagy nézel új csajt.
2009. jún. 30. 12:35
3/11 anonim válasza:
szerintem inkabb lelki oka van. ha eddig kivanta a szexet, ezutan is kene kivanja. de en pl nem tudok ugy szeretkezni h kozben haragszom a paromra vagy epp el vagyok hidegulve tole. erzelem nelkul nincs kedvem nekifogni. szerintem neki is ez a baja. probald kideriteni h ha netalan haragszik vmiert vagy ujbol osszemelegedni
2009. jún. 30. 12:39
4/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy már nem szerelmes beléd! Vagy másba szerelmes vagy megcsal vagy másba szerelmes és megcsal. Aki azt mondja, hogy egy 8 hónap után természetes az, hogy nem akar veled lefeküdni és ha le is fekszik veled akkor nem élvezi, az olyan hülye, hogy vele is megcsinálták és ezzel próbálta áltatni magát. Kezdj új életet!
2009. jún. 30. 12:42
5/11 anonim válasza:
szerintem az új élet kezdése elött beszéld ezt meg vele :) nincs semmi veszve, van ilyen. meg kell beszélni.
Neked meg utolsó válaszadó javaslom hogy pozitív tapasztalatokat sem ártana beszerezned, némileg negatívan látod a világot. szerintem pont veled történt ilyen és nem heverted ki. vannak mélypontok egy kapcsiban. de ha szeretitek egymást meg lehet oldani,ha nem úgyis vége lesz előbb-utóbb.
2009. jún. 30. 12:45
6/11 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki még úgy is kitartott a barátnője mellett, hogy az már egy éve nem akart vele szexelni. Már nem is szerették egymást igazán, csak megszokásból voltak együtt. De hát a gyerek papucs volt, nem akart továbblépni. Ha rajta múlna, még mindig együtt szenvednének, de a csaj már kihátrált.
2009. jún. 30. 12:59
7/11 A kérdező kommentje:
Én már megbeszéltem vele mindent, azt is elmondta h mikor elkezdjük sincs kedve csak majd belejön a ritmusba....
Most ez milyen?!:/
Nem értek semmit....
2009. jún. 30. 14:43
8/11 anonim válasza:
sajna en is igy vagyok ezzel, peddig nagyon szeretem a baratomat, es mindig jo vele az agyban, csak nem tudok kezdemenyezni, mindig akkor jon meg a kedvem a sexhez, ha mar elkezdtuk
2009. jún. 30. 16:29
9/11 anonim válasza:
koztunk is sok problemat okoz ez, de majd csak tullepunk ezen, legalabbis remelem
2009. jún. 30. 16:31
10/11 anonim válasza:
Szia! Az egyik válaszoló nagyon negatívan közelítette meg a dolgot. Nem lehet, hogy valami egészségügyi gondjai vannak a barátnődnek? Nem mostanában kezdett el fogamzásgátlót szedni vagy nem váltott esetleg gyógyszert? Ezek nagyon nagyon kihatnak a szexuális életre. Vagy össze is szedhetett bármi betegséget, amiből bár a szervezete kilábalt, de teljesen nem gyógyult meg és fájdalmat okoz neki a szex. Mindenképp beszélj vele bár nekem inkább gyógyszergondnak tűnik a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!