Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a legvadabb sexuális fantazmagóriátok? De tényleg az amit legjobban szeretnétek, ha teljesült már akkoris érdekel!

Én a legjobban arra vágyom:
Este tök sötétben a csillagos ég alatt a vízpart mellett egy pléden csak mi ketten a párommal egy romantikus halk zene mellett élvezkedni és teljesíteni a másik vágyát, de úgy, hogy közben a szemét bekötöm egy sállal és csak az én halk suttogásomat a víz csattanását és a madarak, tücskök hangját hallaná és úgy játszadoznánk egymással...akkor a romantikus zene már nem is kell:D

Két srác és én
Két lány egy srác
Egy lánnyal kettesben- orál, vibrátor
Videóra venni a szexelést
Szerepjátékban pl. szívesen lennék prosti, a pasim felszeden, és alkudna az árra, a szolgáltatásra :P

Egyedül maradok egyszer szombat este egy szórakozóhelyen, felszed egy lány, felvisz magához és nekem esik. Lesmárol, kinyalatja velem a punciját, utána pedig egy felcsatolható műfasszal megdug.
Hm, ez azt hiszem tényleg elég vadra sikerült.
L19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!