Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal mar tobb mint feleve elek nemi eletet, eleinte o is kinyalt en is szopogattam neki, de mar kb 4 honapja egyik sem. Miert?
Hát erre igazából ő tud csak válaszolni!
Súgd a fülébe hogy tetszene ha ott is puszilgatna ..., aztán meglátod mit reagál, vagy hogy mondjuk megpuszil szívesen, de aztán feljön onnan és másfelé puszilgat. Na ekkor kell megkérdezni először is kedvesen hogy mi a baj? Remélhetőleg elmondja!
De te is kezdheted azzal hogy puszilgatod lent és meglátod akarja vagy nem, vagy meddig engedi, hogy engedi. Na ekkor is beszélgetni kell vele erről, ha nem engedi és hogy miért nem. stb.
4 hónap elég hosszú időnek tűnik nekem. Ha sikerül beszéljétek meg. Ha meg netán már nem jó neki veled ez, mert mondjuk undinak tartja, de te ezt elfogadod és nem lesz belőle később ellenérzésed és további gátlások melegágya akkor folytassátok a kapcsolatot kölcsönösen elfogadva hogy ki mit szeret mit nem és miért!!! De ha neked ez így kényelmetlen és nem változtat rajta és még meg sem mondja mi a baja, akkor keress mást! Jobb lesz mindenkinek!
De először is beszéljétek meg a miértet aztán majd alakulnak valamerre a dolgok! Megbeszélés után problémamegoldás, ha nem megy akkor ne erőltessétek mert a későbbi szexuális kapcsolatotokra is ki fog hatni ami nem jó.
előző vagyok.
Ja és még a bevezetést én úgy kezdeném, hogy pl lehúznám a sliccét, de csak néha puszilnék forró lehelettel lassan, és húznám, húznám az agyát, hátha felébred benne a régi tűz.
Te pedig vegyél fel szexi fehérneműt, akár hansúlyozva a lenti részt. Vagy egyántalán teremts olyan légkört ami kellemes, de más a megszokottnál, vagy pont olyan mint a régi amikor még csinálta neked.
Majd írd meg mi hogy alakult!
Nagyon kíváncsi vagyok erre!
Én azt nem értem, ha te érzel vágyat ahhoz, hogy szopogasd őt, akkor miért nem teszed? Nekem egyébként az írásod alapján úgy tűnik, hogy mindig elvártad, hogy ő kezdeményezze, aztán egyszer csak nem teszi, te pedig beletörődsz. Lehet, hogy pont azt unta meg, hogy neki kellett mindent elkezdeni, és mivel te nem lépsz most már semmit, ő is ugyanazt gondolja, mint te: lehet, hogy undinak tart és nem akarja.
Próbálkozz. Ha utána sem akarja, akkor nem ez volt a háttérben, de legalább szűkül a kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!