Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik pasi, aki nem szereti az orális szexet?

lehet, vagy csak annyira zavarban van, h. nem jön össze neki a dolog(gondolom ha az előzőek nem panaszkodtak, akkor biztos jól sz.psz) beszéld meg vele, vagy kérdezd meg tőlle, h. mi a baj, vagy h. nem szereted, ha lemegyek??
ennyi:-)
Az az érdekes, hogy azt mondja jól csinálom, tetszik neki. Mégis fél perc és összemegy. Miért van zavarban??? Hisz semmi dolga az élvezésen kívül...Az a baj, hogy már teljesen bénának érzem magam, hogy se kézzel, se szájjal nem elégül ki. Olyan szívesen kényeztetném, de teljesen lehangol, hogy nem látom, hogy élvezné. Hiányzik a sikerélmény :( Csak szex közben megy el, de akkor is csak úgy, ha ő van felül. Nekem semmi dolgom, csak feküdni... Nem ehhez szoktam. Csak szexuális segédeszköznek érzem magam, hogy semmitől nem elégül ki, amit én csinálok :(
Amúgy kezdő, én vettem el a szüzességét 1 hónapja.

Hát akkor meg mit vársz? Hiszen meg kell tanulnia a saját testét!
A másik pedig ne magad hibáztasd! Nem szabad! Adj neki időt! Ha meg nem megy akkor vagy hagyjátok az egészet a csudába, vagy ne csináld neki orálisan. Van olyan hogy egyes dolgokat nem szeret a másik fél, akkor nem kell neki csinálni és tiszelni kell ezt és kész. Ha meg idővel sem jó ez így neked és nem változnak a dolgok, akkor hagyni kell, majd találtok mást akivel jobban összeilletek szexuálisan, lelkileg.
De első lépésben én azt ajánlom, hogy adj neki időt és legyél vele türelmes. Aztán majd látjátok!
Remélem segítettem valamit!

Igen van ilyen, az egyik haverom is utálja...nem arról van nála szó, hogy a lány béna, hanem, hogy egyszerűen utálja. Van ez így...Nyalni viszont imád...
P87
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!