Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki hisz meg manapsag abban hogy csak a hazassag utan kell nemi eletet elni?

persze.
a világ különböző tájain egész mozgalmak vannak, amik különböző okokból a házasságon kívüli szex ellen érvelnek.
és eléggé népes táboraik vannak.

Én ebben nem hiszek. Vannak dolgok amiknek muszáj kiderülnie mielőtt örökre összekötöd az életed valakivel.
A jó szex nem elég egy boldog kapcsolathoz, de a "rossz" szex elég a váláshoz.
Az egyik barátnőm tartotta magát ahhoz hogy ő bizony szűzen megy férjhez, én ezen mindig röhögtem, mert én ezt soha nem bírnám betartani. Hiszem hogy vannak dolgok amiknek ki kell derülnie. Ha egy pár csak az esküvő után költözik össze és akkor derül ki hogy milyen trehány egyikük azt simán meg lehet oldani. Szerelemben az ilyen dolgok legyőzhetőek könnyen. De ha az derül ki hogy képtelenek egymásnak örömet okozni, és abszolút nem passzolnak össze az ágyban azzal ott már csak a válóperes ügyvéd tud mit kezdeni.
18/L

Előző vok
Azóta a barátnőmnek féléve van pasija, és láss csodát valahogy hirtelen elfelejtette amiben eddig oly töretlenül hitt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!