Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van aki hisz meg manapsag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki hisz meg manapsag abban hogy csak a hazassag utan kell nemi eletet elni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétségkívül. Én ugyan nem tartozok közéjük (sose voltam a zsákbamacska híve; elvégre ha valakivel nagyon nem passzol össze az ember az ágyban, az már önmagában súlyos válóok lehet, és akkor eleve minek volt esküvő...?), de időnként hallok róla, hogy vannak még ilyen elszánt lelkek... Szóval igen, van, aki elég romantikusnak tartja ahhoz, hogy bedőljön neki. Aztán ha szerencséje van, akkor megússza, és jó párt talál, ha meg nem, akkor jól ráfarag, lásd feljebb, a zárójeles részt.
2009. jún. 30. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek benne, hiszen nem minden a sex, de egy nagyon fontos tényező egy kapcsolatban. Ha nem tudja két ember, hogy jól kijönnek egymással az ágyban is, akkor elég gáz, ha az csak a házasság után derül ki. Persze változtatni nyilván lehet valamilyen formában, de miért kéne zsákbamacskát árúlnia bárkinek is?. Ne legyen válóok egy nem megfelelő sexuális élet.
2009. jún. 30. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:

persze.

a világ különböző tájain egész mozgalmak vannak, amik különböző okokból a házasságon kívüli szex ellen érvelnek.

és eléggé népes táboraik vannak.

2009. jún. 30. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
az egyház is azt tanítja h csak házasság után,bár ez sztem manapság 100párból max 5nél van így.lehet h még a nagyszüleink így nevelkedtek de akk még nem 30 évesen mentek férjhez.hanem már 20 évesen gyerekek futkostak körülöttük.most meg 25 évesn jó esetbe egy diplomája van az embernek de állása még nincs.és hát nem tom h ki az aki olyan esküvőről álmodik h egy kosztüm és 2 tanú.én legalábbis nem 10 perces esküvőt képzelek el.
2009. jún. 30. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Például a szüleim.Rettenetes.Mondjuk vallásosak.Meg bnőm nagyszülei.Ezt bnőm mesélte.
2009. jún. 30. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ebben nem hiszek. Vannak dolgok amiknek muszáj kiderülnie mielőtt örökre összekötöd az életed valakivel.

A jó szex nem elég egy boldog kapcsolathoz, de a "rossz" szex elég a váláshoz.

Az egyik barátnőm tartotta magát ahhoz hogy ő bizony szűzen megy férjhez, én ezen mindig röhögtem, mert én ezt soha nem bírnám betartani. Hiszem hogy vannak dolgok amiknek ki kell derülnie. Ha egy pár csak az esküvő után költözik össze és akkor derül ki hogy milyen trehány egyikük azt simán meg lehet oldani. Szerelemben az ilyen dolgok legyőzhetőek könnyen. De ha az derül ki hogy képtelenek egymásnak örömet okozni, és abszolút nem passzolnak össze az ágyban azzal ott már csak a válóperes ügyvéd tud mit kezdeni.

18/L

2009. dec. 31. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vok

Azóta a barátnőmnek féléve van pasija, és láss csodát valahogy hirtelen elfelejtette amiben eddig oly töretlenül hitt:)

2009. dec. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!