Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha egy csaj levetkőztetése után ott lenne a bugyijába egy tisztasági betét?

00:07, a tisztasági betét nem elég, ha menstruálsz.
Jé, te vagy a 007-es :D

"Jobb lenne, ha tocsogna a bugyija?"
Hogyne!
Tudod, hogy ez milyen hatással van a férfiakra? Már csak az illata is... már persze akkor, ha tiszta, egészséges.

És ha mondjuk menstruál? Akkoris mivan? Semmi...Érettlen vagy még... Tudod milyen a kérdésed? Ilyen: Mit szólnátok, ha egy egyéves gyeren pelenka lenne? :)
P87

annyit árulajtok már el, h mértkell a megjegyzéseiteket is belerakni a válaszba, milenne ha csak a kérdésre válaszolnátok?? a megjegyzéseitekre nemvolt kíváncsi szerintem. de egyébkéntsem értem h minek kell ezt?
amúgy én nemhasználok tisztasági betét, a nedvességem kielégítő, mielpőtt vki belekötne h akkor nemvagyok elég nedves, de, elég nedves vagyok, és a párom is hamar felhúz, de nem landol az összes nedvességem a bugyimon, csak egy kis része, ami a páromat egyáltalán nem érdkeli, kb észre sem veszi.
a fehér folyásom pedig nemmindig van nekem, ha van is, elég kis mennyiségű, bugyin alig hagy nyomot

11:52
Igazad van!
Én is nő vagyok, és én sem hordok mindig. Egyébként szerintem kicsit illúzióromboló egy betét, így női szemmel is nézve..jobb esetben a wc-n van egy kis kuka, amibe bele lehet dobni, ha a párodnál vagy és akció készül. Egy gyors pisire ki lehet menni, és meg van oldva a betét dolog. Én sem értem, miért kell egyből leszúrni ezért a kérdezőt. Csak véleményt kért.
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!