Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak az alkoholtól volt, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az alkoholtól volt, vagy biszex vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy volt pár ilyen kérdés de engem komolyan érdekel a véleményetek.

Szóval a legjobb bnőmmel nőnapon vettük piát és felmentünk hozzájuk.Egy ideig hülyéskedtünk ,dvd-ztünk ahogy szokott lenni.Aztáán egyszercsak azon kaptam magam h megcsókoltam,utána krémmel kentük egymás cicijét,megmaszíroztuk egymást.És tök azt éreztem,hogy beindultamrá.Reggel amikor felébredtem pedig csak szégyenérzetem volt.Most akkor lehet h biszex vagyok,ugyanis van barátom,meg volt is..?:S

2009. jún. 29. 23:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
60%
Most akkor lehet, hogy biszex vagyok? csibém lesmároltad a barántődet, meg nem épp 100% heteroként viselkedtetek.. szóval igen, biszex vagy. Nyugi, nem vagy egyedül, nekem a baráti társaságomban jelenleg több olyan csaj van, akinek minimum 1 ilyen kalandja volt már.. Ja, és élvezik is.... szóval én azt mondom, ha jól esik.. bár én faszi vagyok, szóval nem tudom, hogy ez a véleményem mennyire számit neked.. csak próbáltalak nyugtatni :)
2009. jún. 29. 23:12
 2/11 anonim válasza:
61%
Fiatal lányok között ez megengedett! Az hogy kíváncsi vagy a másik nemre nem jelenti feltétlenül hogy biszex vagy. Ha később ebből rendszert csinálsz mert vágysz rá akkor igen! De ebben nincs semmi rossz! Élvezni kell az életet!
2009. jún. 29. 23:19
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
nem biztos,hogy biszex vagy!Ha józanul nincsenek ilyen hajlamaid akkor csak a pia és a kíváncsiság volt.az hogy beindultál tök természetes becsicsentve egymást markolászva furcsa lenne ha nem.azonban beszéld meg a barátnőddel mert rá mehet a barátság ha mindketten szégyenkeztek és kerülitek egymás társaságát.(sok hetero nőnek volt ilyen kalandja nyugi)
2009. jún. 29. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Hát az legyen a legkisebb "gondod", hogy bi vagy-e, mert megcsaltad a barátodat!!!
2009. jún. 29. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Efféle játék két heteroszexuális nő között "belefér" (ellentétben a férfiakkal, akiknél ez már homoszexualitást jelentene, de nem biszexualitást, az ugyanis ha egyáltalán létezik, igen ritka). Valószínűleg egy teljesen normális heteroszexuális nő vagy. A nők 2%-a homoszexuális, te nyilván nem tartozol közéjük, mert van barátod. Tehát heteroszexuális vagy. Persze tudom, hogy manapság divatszó a "biszexuális" meg a "leszbikus", lassan minden nőre rámondják, de ez csak divat.
2009. jún. 29. 23:37
 6/11 anonim válasza:
29%
Az ilyen nők jönnek be nekünk igazán. :)
2009. jún. 29. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Ez megint mentegetőzés.Mi van ha ittál..merészebb voltál.Van az alkoholba valami biszex vegyület,ami beléd megy ha iszol?A hajlam,kíváncsiság benned van.A fejedbe.nem egy szál cigivel,vagy tequilával kerül oda...Az a tudatodban van.Remélem értesz.Én ha nem akarom egy pasit megcsókolni pasi létemre,ihatok egy hordó sört vagy vodkát,akármit,akkor sem csókolom meg SOHA
2009. jún. 29. 23:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az ital miatt volt. Ha valóban biszex vagy akkor ital nélkül is az vagy és ezt éreznéd.

Voltál már szerelmes nőbe? Akartál már megcsókolni nőt (józanul)? Akartál már nővel kapcsolatot?

Ha nem akkor te csak kíváncsi vagy és szeretsz kisérletezgetni, ill. sokat iszol :D :)

2009. jún. 30. 03:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
egy dolog,hogy biszex vagy vagy nem...az meg a másik,hogy pasid van és az alatt csináltad ezt.Elmesélted neki? Kiváncsi lennék mit szólt vagy szólna ehhez.Én biztos,hogy szakiitanék veled.Szerintem az ilyesmi megcsalásnak számit.Ha nem lenne pasid,és úgy csináltad volna szerintem az se normális dolog...vagyis a mai világban amilyenek a csajok már sajnos az.De igy...nem hiszem,hogy örül az ilyesminek a párod.
2009. jún. 30. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát szerintem igen kicsit bisex vagy, de ebben nicns semmi baj, de csak akkor ha legközelebb engem is hívtok! :)

P87

2009. jún. 30. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!