Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat ez nekem, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fájhat ez nekem, ha ebben a pózban szeretkezünk (kutya póz? ) (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A párommal úgy szeretkeztünk tegnap ,hogy hátulról csináltuk(Nem fenékbe)kutya pózban,és a helyzet az,hogy amikor elkezdtünk úgy szeretkezni akkor fájt!Előtte semmi ilyen nem volt az exeimel és a mostani párommal sem amíg nem ebben a pózban szeretkeztünk!Egy nyomó érzéshez hasonlító érzésem volt!Kérdezte,hogy fáj-e de nemmel válaszoltam neki,mert nem szerettem volna ha elrontom azt a érzést amit nyújtott neki ez a póz!Veletek előfordult már ilyen,mitől lehet ez az érzés
2009. jún. 29. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem volt ilyen szúró érzésed?

nem lehet,h csak túl közel volt a méhszájhoz,és ezmiatt fájt?

2009. jún. 29. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyet ne csinálj!!! Ha fáj szólj neki h óvatosabban vagy ha úgysem jó akkor váltsatok pózt! Ha szeret neki is az a legfontosabb h élvezd, ne legyen egyoldalú...na meg beteg is lehetsz
2009. jún. 29. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem akkor fájt abban a pózban, amikor menszesz előtt voltam... olyankor érzékenyebb a méhszáj... esetleg neked nem mostanában kell majd megjönnie?:) ha igen, akkor sztem emiatt volt.
2009. jún. 29. 20:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Szúró érzésem nem volt csak egy kisebb nyomást éreztem!

Menstruálnom nem most kell hanem majd 20-án 23-án!Attól biztos nem lehet!

Ezzel dokihoz nem szeretnék menni,mert nem érzem veszélyes dolognak,mivel eddig semmi probléma nem volt!

Most ne nevessetek ki elég tapasztalt vagyok ilyen téren(van már egy kis babánk is)de esetleg attól nem lehet,hogy túl nagy neki,vagy nagyobb mint az eddig bennem járt pénisz!??

2009. jún. 29. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt a volt párommal!

De szerintem mindenképp szólj neki,hogy fáj neked,mivel szeret meg fogja érteni!

2009. jún. 29. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is szokott fajni neha a kutya, pont ahogy leirtad. nem tudom miert. de szerintem semmi komoly, csak nem jo a behatolasi szog. szolj h valtoztassatok, nem kell lemondani a kutyarol, sokszor eleg ha picit lennebb ereszkedik valamelyikotok, elobbre/hatrabb dolsz.
2009. jún. 29. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De azt azért ha valaki tudja aki ezt olvassa írja le ,hogy miért fájhat ez nekem!?Mivel még ilyen nem fordult elő sosem!A kutya pózt a párom imádja ahogy én is tehát csak úgy biztosan nem fogja,fogjuk abba hagyni nekem fontos, hogy ő neki is jó legyen ne csak nekem!Persze megértené ő ha elmondanám neki hogy nem kellemes az érzés de nem akarom elvenni a kedvét tőle !De ha nem jövök rá,hogyan tehetném egy kicsit jobbá hogy ne fájjon akkor nem tudom hogy lesz -lenne jobb!Segítsetek nekem ,nekünk légyszives!
2009. jún. 29. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
A méh elhelyezkedésétől függően bizonyos pózokban érzékeny lehet a méhszáj. Nekem is csak hátúlról szokott fájni, főleg, ha a partnerem méretesebb, mert ebben a pózban mélyre tud hatolni és nyomja a méhszájat.
2009. jún. 29. 22:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves 22:10 !Köszönöm a segítségedet azt hiszem ez az ami megadta a választ nekem,nekünk!És ha nem annyira sürün csináljuk ugy mint ahogy szoktuk (Mondjuk csak csökkentjük kettő-4 napra ezt a pózt)akkor nem lehet tőle semmi bajom?Vagy igy sem lehet?Szerintem mondjuk lehetne!De ezt sajna nem tudom
2009. jún. 29. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha én érzem, hogy fáj, szólok, és a partnerem óvatosabban csinálja. Nagy baj nem hiszem, hogy lehet belőle.
2009. jún. 30. 12:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!