Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megujjazott, (mondjuk eddig még nem volt ilyen problémám, pedig nem ez az első) és azt tapasztaltam, a fehér folyáshoz hasonló, elég büdös folyásom van. Ez betegség lenne? Elmúlik magától?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 18:24
1/13 anonim válasza:
a kézről elég sok baktérium juthat a hüvelyedbe. ezért is fontos ugye a higiénia! talán el kéne menned orvoshoz! És nem, nem múlik el magától, mindig visszajön ha kezelteted ki. És másokat is megfertőzhetsz. akár a közös WC használatával. A felelősség is a tied ha már szexuálisan aktív vagy.
2/13 anonim válasza:
Lehet hogy nem volt tiszta a pasid keze,és kaptál egy fertőzést.Ha nem múlik,jobb elmenni orvoshoz,ír fel valami kúpot,vagy krémet,és túl leszel rajta.Mindig nagyon figyeljetek arra ,hogy tiszta legyen a keze.
3/13 anonim válasza:
Ha büdös, akkor fertőzés lehet. Csak akkor nyúljatok egymás nemi szervéhez, ha előtte vagy nemrég tusoltatok vagy legalább megmostátok, és ne koszos kézzel.
4/13 A kérdező kommentje:
Már csak ez hiányzott... egy életre elment a kedvem az egésztől, egyébként igen aktív nemi életet is élek. Bármit megtennék, hogy elmúljon, csak elmenni nagyon nem akarok a nőgyógyászhoz, mert még soha nem voltam. Meg a barátomnak se merem elmondani. :-S
2009. jún. 29. 18:32
5/13 anonim válasza:
ezek lehetnek a következményei...Jobb ha elmész,és kikezelteted.A dokitól ne félj,én rettegtem,és most minden hónapban kétszer járok(kismama) egyáltalán nem vészes
6/13 anonim válasza:
nemkell félned, elmész, kapsz gyógyszert, 3-5 nap és már semmi bajod sincs.
sajnos a bűzös folyás a fertőzés jele. legközelebb télleg tiszta kézzel csináljátok, és nem égő, nemkell parázni, sokan átesnek ilyen fertőzéseken.
7/13 anonim válasza:
ha nem akarsz később még csúnyább dolgokat, jobb, ha most mész orvoshoz.elmondod szépen, hogy még nem voltál itt, és biztos segít neked, meg elmagyaráz dolgokat! ha pedig azért nem akarsz menni,mert a nőgyógyászok nagy többsége férfi, akkor keress női orvost! biztos van a közelben.
8/13 A kérdező kommentje:
Oké, értem, köszönöm a segítséget. Már holnap kérek is időpontot, mert ez nagyon kellemetlen számomra is és nem akarom, hogy ennél is rosszabb legyen. De az nem lenne jó ha addig bekenném Canesten krémmel? (Mert az ilyen gombás fertőzésekre való)
2009. jún. 29. 20:10
9/13 anonim válasza:
Szia! Nem kell félned ez rutindolog a nőgyógyászoknak, lehet, hogy csak le volt gyengülve a szervezeted és azért tudott "elhatalmasodni" rajtad ez a betegség. Könnyen lehet, hogy gyulladásról, bakteriális fertőzésről vagy gombáról van szó. Tudnod kell, hogy ezen semmi szégyellnivaló nincs, sokan anélkül is elkapják a fertőzéseket, hogy nemi életük lenne, vagy publikus WC-t használtak volna. A hüvely alapból nem steril, kétféle hámszövettel rendelkezik, így elég könnyen kaphatóak el a különböző nemi betegségek. Hidd el a nőgyógyászok a legkevesebb orvosok :) Biztosan segít neked is. Ha holnap mész orvoshoz azt javaslom már ne kend be magad semmivel. Várd meg az ő receptjét, jobb gyógyszereket ír fel neked, amelyek gyorsabban és hatékonyabban segítenek a problémádon. Remélem tudtam segíteni! Üdv: Egy egészségügyis
10/13 anonim válasza:
Jajj nem legkevesebb, hanem legkedvesebb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!