Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha szeretkeztek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha szeretkeztek a párotokkal és nincs orgazmusa, akkor azt tényleg kudarcként lehet csak megélni?

Figyelt kérdés
Soha nem volt orgazmusom, ettől függetlenül nagyon szeretek szeretkezni. Már eleve az az érzés, hogy törödnek velem, kényeztetnek már teljesen kielégít. Emiatt hiányt se éreztem soha, elfogadtam, hogy nekem ilyen nincs. Viszont a barátom ezt nem tudja megérteni. Megbeszéltük már ezerszer, hogy én ilyen vagyok, nem lehet mit csinálni, ne az orgazmusról szóljon a szeretkezés stb. Úgy érzem, hogy azért az ágyban sem vagyok unalmas, de tettetni meg nem akarom, mert nekem fontos a teljes öszinteség. Tényleg ennyire fontos lenne ez, nem elég az, hogy én elégedett vagyok? Kivánvcsi vagyok a véleményetekre!
2009. jún. 29. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát igen...sajna vannak lányok,akiknek nincs.

De neked pontosan melyik orgazmusod nincs?Hüvelyi,vagy csikló?

Mert a csiklóorgazmust sokkal könnyebb elérni,és aztán van akinek egész életében csak olyan orgazmusa van.

Ha zavarja a párodat,az azt jelenti,hogy törődik veled,és jót akar.Szerintem kísérletezzetek,és ne nyugodj bele,hogy neked nincs és kész.A vén pap is holtig tanul...

2009. jún. 29. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül éli meg mindenki kudarcként. Vannak olyanok akiknek tényleg nem megy és nincs mit tenni. Mondd meg a barátodnak hogy neked ez nem megy és hogy teljesen jó az amit ő csinál veled. Sokaknál tényleg nagyon fontos, már ahogy itt olvasgattam. Én speciel azoknak a táborába tartozom akik kudarcként élik meg ezt a dolgot mert sajnos nálunk is csak nagyon ritkán következik be. Viszont ha tudnám barátnőmről hogy ez neki nem megy akkor nem lenne semmi baj, nem strapálnám magam, csak hát tudom hogy az előző kapcsolatában ezzel semmilyen jellegű probléma nem volt és így azért más a dolog. Azt tudom javasolni hogy mondd meg a barátodnak hogy te erre nem vagy képes(orgazmusra) és hogy nagyon jó amit csinál és élvezed az egész szexet az elejétől a végéig:)
2009. jún. 29. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehogy belenyugodj! Ez tanulható, csak valakinek könnyebben, valakinek nehezebben! Azt pedig, hogy a párod ennyire foglalkozik veled, becsüld meg, mert sok lány szeretne ilyen pasit...
2009. jún. 29. 18:32
 4/7 anonim válasza:
100%

Szija, nálunk is épp ez a helyzet. Illetve nálam(: Én sem csinálok ebből gondot, akárcsak Te. Mintha csak saját magamat olvastam volna vissza(: Hüvelyorgazmusom nekem sem volt még, de mikor én vagyok felül, akkor azért csiklóorgazmusom szokott lenni(:

Mi mostanában alig csináljuk...persze más is közrejátszott, külső körülmények, de most hasított belém, hogy talán pont az a gond, amit te is felvetettél: hogy kudarcként éli meg... Nem tudom, de minden esetre próbáld meg megbeszélni vele, nehogy megunja, mert lehet hogy úgy megy neki a dolognak, hogy "minek csináljuk, neki úgyse jó..". Úgyhogy valahogy győzd meg, hogy Neked tényleg jó(:

20/L

2009. jún. 29. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég gyakran így van sajnos, eléggé rossza, ha nekem összejön, a barátnőmnek meg nem, de olyan is volt már, hogy fordítva történt.

Viszont, egy idő elteltével, már az embernek több kell mint a puszta szex és orgazmus, magömlés nélkül is képes vagyok kielégülni, úgymond.

2009. jún. 29. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szimpatikus vagy, hogy ilyen éretten állsz hozzá a dolgokhoz, én 21 éves vagyok és az én barátnőm sem képes hüvelyi úton az orgazmushoz, szívemet lelkemet beleadom mind a szexbe mind a kapcsolatba, de sajnos egyértelmű kudarcként élem meg az egész helyzetet, mert odáig fajult a dolog, hogy nagyon ritkán van szex, pedig nincsenek extrém elvárásaim és mindig kielégítem a partnerem így vagy úgy, akár a segítségével. Számomra fáj hogy a szex egész értelmét csak az orgazmusban látja a párom, nekem a csók az ölelkezés és maga az egész érzés az ami kielégít. Köszönöm hogy elolvastad, ne add fel azért a reményt mint ahogyan én sem teszem! :)
2009. jún. 30. 00:42
 7/7 anonim válasza:

hát tuti kudarc hidd el!minden pasinak!!szar az ha gyönyört akarsz nyújtani a párodnak és nem sikerül.ha sokat stresszel rajta a pasid lesz az rosszabb is...sajnos igy van.a legfontosabb, hogy nyugtasd meg.mert ha nem akkor előbb-utóbb nagyobb bajok is lesznek:S

21/F

2009. jún. 30. 17:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!