Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal kipróbáltuk a durex gyümölcsös gumit, pár napra rá borzasztóan fájt a hüvelyem. Lehet allergiás, egyáltalán lehet valaki a gumira allergiás?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 18:11
1/6 anonim 

válasza:

Persze hogy lehet!!!
Próbáljatok ki másfajta gumit,ha nem javul,orvos is jobb ha látja.
2/6 anonim 

válasza:

szia
én allergiás vagyok a gumira,pár perc még oké,de az sem minden márkábol...ha pár percnél több időt van bennem,akkor felduzzadok belülről,és napokig viszketek
Sikositonál helyzet ugyanez,csak durexet tudok használni,lifestyles-től szintén viszketek
probáljatok ki többféle gumit,de ha komoly kapcsolat,akkor gyogyszer egyszerübb
3/6 anonim 

válasza:

Igen, van aki az óvszerre allergiás. Óvszerallergia: túlérzékenység a latexra (természetes kaucsukra). Latexből készül az óvszer és ha allergiás vagy rá, akkor óvszerrel való érintkezés helyén égés, viszketés, csalánkiütés,
esetleg az egész szervezetre kiterjedő reakció léphet fel. Függhet az óvszer típusától is.
4/6 A kérdező kommentje:
denem lehet belőle komolyabb bajom illetve akármien problémám?
2009. jún. 29. 18:28
5/6 anonim 

válasza:

6/6 anonim 

válasza:

elözö vagyok...bocsi ezt nem ide akartam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!