Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuknak mitől kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuknak mitől kellemetlen szagú a mogyorójuk? Még fürdés után is. Ez miért kínos téma a csajoknak, miért nem merik ezt közölni a párjukkal?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinek van egy alap illata. Nekik sokkal jobban izzad az a testrészük, vagyis mögötte inkább. Így kis szaga mindig lesz, még fürdés után is. Szokd meg ha szereted!:) üdv
2009. jún. 29. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
neked is ugyan ugy van egy illatod meg furdes utan is, csak azt te nem erzed, a test mindig szabaditt fel feromonokat
2009. jún. 29. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

na várj!

Konkrétan mije büdös?mert szerintem nem a mogyorója,hanem te a makkra gondolsz pontosan.Hát igen,sokaknak olyan.

2009. jún. 29. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
inkább a teste illatát érezzem mint a szappanét...(persze nem órák óta izzadtszagra gondolok itt,hanem a természetes test illatára)
2009. jún. 29. 17:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem én arra értem, hogy akkor fürdik a péniszen érzem a finom friss illatot, de a here felől valami irtó büdi szag jön, ki, és már sok embertől hallottam, hogy neki is nagyon kellemetlen,csak nem tudom mit lehetne tanácsolni.Persze szeretem a párom, és azért,mert érzek valami különöset nem hagyom ott,csak érdekes,és mondom hátha van valami megoldás.
2009. jún. 29. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

aha...hát tényleg érdekes,mondjuk én ilyenről nem hallottam.

Tényleg nagyon ciki,de szerintem jobb ezt megbeszélni,hogy tudjon rajta változtatni,mert szerintem biztos lehet.Igazságtalan lenne ezért otthagyni,főleg úgy,ha nem is tudja miért történt,pedig lehet tudott volna rajta segíteni.

Beszéljétek meg!Neked is jobb lesz,és remélhetőleg ő is értékelni fogja,hogy szóltál.

2009. jún. 29. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
sztem onnan a mogyorók felől mindig más illat jön, még fürdés után is. a te nemiszerved sem tusfürdő illatú
2009. jún. 29. 18:49
 8/11 A kérdező kommentje:
én nem is azt mondtam, hogy tusfürdős álljon meg a menet, most nem a férfiakat akarom ócsárolni, csak csupán közlöm, hogy létezik ilyen, és oltári kellemetlen, de az előző válaszolótól bocsánatot kérnék akkor ezúton is, hogy megmerészeltem ezt kérdezni.Visszhall
2009. jún. 29. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem tapasztaltam a páromon..

De valahogy tényleg meg kellene mondanod neki..lehet nem mossa meg rendesen, ott alul kihagyja kicsit. Aztán ugye meleg van,izzad az ember. Vidd el egy közös fürdésre, és játszadozz el a mogyikkal..csak ugye ezt nem lehet minden este...de ha veled van,simán lehetne..és szerintem tetszene neki az ötlet!

2009. jún. 29. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt már kérdezted a napokban, nem?

Eddig minden pasimnak volt ilyen mogyiszaga, és én nem éreztem kellemetlennek.

A párom "szagáért" meg egyenesen odavagyok.

Miért kellemetlen neked?

2009. jún. 29. 21:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!