Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknak mitől kellemetlen szagú a mogyorójuk? Még fürdés után is. Ez miért kínos téma a csajoknak, miért nem merik ezt közölni a párjukkal?
na várj!
Konkrétan mije büdös?mert szerintem nem a mogyorója,hanem te a makkra gondolsz pontosan.Hát igen,sokaknak olyan.
aha...hát tényleg érdekes,mondjuk én ilyenről nem hallottam.
Tényleg nagyon ciki,de szerintem jobb ezt megbeszélni,hogy tudjon rajta változtatni,mert szerintem biztos lehet.Igazságtalan lenne ezért otthagyni,főleg úgy,ha nem is tudja miért történt,pedig lehet tudott volna rajta segíteni.
Beszéljétek meg!Neked is jobb lesz,és remélhetőleg ő is értékelni fogja,hogy szóltál.
Én ilyet még nem tapasztaltam a páromon..
De valahogy tényleg meg kellene mondanod neki..lehet nem mossa meg rendesen, ott alul kihagyja kicsit. Aztán ugye meleg van,izzad az ember. Vidd el egy közös fürdésre, és játszadozz el a mogyikkal..csak ugye ezt nem lehet minden este...de ha veled van,simán lehetne..és szerintem tetszene neki az ötlet!
Ezt már kérdezted a napokban, nem?
Eddig minden pasimnak volt ilyen mogyiszaga, és én nem éreztem kellemetlennek.
A párom "szagáért" meg egyenesen odavagyok.
Miért kellemetlen neked?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!