Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy novelhessem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy novelhessem a sexualis vagyam?

Figyelt kérdés
a parom azt hiszi, h nem szertem, nem kivanom ot, mert valahogy nincs meg bennem a sex utani vagy, csak akkor ebred fel bennem, ha mar elkezdtuk, es pont ez a problema, h en nem kezdemenyezek. mit lehet tenni ebben az estetben?
2009. jún. 29. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
fúúú nálam ugyanez a helyzet...néha én is megkívánom,de inkább az a gyakori,hogy közben jön meg a kedvem.Próbáld meggyőzni,hogy igenis szereted,és mondd meg neki,hogy neked csak közben jön meg a kedved.Nincs ezzel semmi gond,lényeg,hogy a vége jó.Én is elmondtam a páromnak,minden oké.
2009. jún. 29. 17:50
 2/4 A kérdező kommentje:
hat akkor grat neked, de sajna ez neki nem eleg, azt varja, h en kezdemenyezzek, de nem tehetek rolla, h nem megy
2009. jún. 29. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
a szakitas szellen allunk ez miatt::(
2009. jún. 29. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:

ajaj...akkor pedig ezen csak te tudsz változtatni,te tudod mi az ami téged felizgat,amitől beindulsz...

Amúgy sok minden van erre

ttp://www.50plusz.hu/praktikak/etrendkiegeszitok/articles/Etelek_csak_18_even_felulieknek?aid=20060616110852

[link]

2009. jún. 29. 18:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!