Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok orgazmus közben a 17es számra? Nem köthető semmihez sem!
Figyelj nem hiszem h baj én amikor cigizek mindig 3mat szívok belemielőtt eldobom :Dde komolyan
Barátnőmmel még korai lenne az ilyen :) de én amikor maszturbálok akkor inkább rágondolok mint a 3mas számra :)
De nem hiszem h van velegond de semmit nem mondok biztosra
15/F

De igazuk van a többieknek...
Erre milyen választ vársz?Szerinted meg fogja tudni mondani neked valaki hogy miért erre gondolsz?
te meg tudnád nekem mondani ha én kérdezném?

nincs ezzel semmi baj amíg élvezed :D
amúgy kicsit utána néztem a kedvedért és ezt találtam, lehet nem is hülyeség ez a dolog:
A 17-es a mágia csillaga, rendkívül spirituális szám, a kaldeusok a nyolcágú Vénusz-csillaggal szimbolizálták. A mágia csillaga a SZERELEM és a BÉKE jelképe (saját megjegyzés: itt jöhetsz képbe Te :D), akit ez a szám reprezentál, lélekben gazdagabbá válik, felülkerekedik korábbi kudarcain, személyi kapcsolatai és karrierje javulni fog. A 17-es a halhatatlanság száma, ami azt jelenti, hogy az illető neve valószínűleg a halála után is fennmarad.
én a helyedben örülnék ennek :)
remélem tudtam segíteni^^
üdv
17/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!