Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A héten szeretnénk kipróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A héten szeretnénk kipróbálni az anális szexet a párommal. Hogyan kezdjünk hozzá? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

sok kérdésem lenne:

-hol és MENNYIÉRT vehetek ilyen "beöntőt" ?

- sikosító meg gumi elég?

-ha nagyon fáj,vagy nem megy akkor hagyjuk , ugye?

- fertőzés veszély?(mennyi esély van rá stb ? )

- hogyan kezdjen hozzá a barátom ?

meg ,ha van tippetek,vagy valami,aztis szívesen elolvasom.

előre is köszi a válaszokat.

24/L

2009. jún. 29. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

-Beöntő készüléket tudsz venni gyógyszertárban, az árát sajnos nem tudom.

-Síkosítót nagyon sokat használjatok, gumi feltétlen fontos a fertőzések ellen.

-Ha nagyon fáj akkor természetesen ne erőltessétek, mert nem fog menni és nem is fogod élvezni és a továbbiakban sem lesz hozzá kedved.

-Ha gumit használtok akkor egyikőtök sem kap el fertőzést, csak arra figyeljetek, hogy ugyanazzal a gumival ne hatoljatok be a hüvelyedbe!!

-Én azt tanácsolom, hogy előtte tágítsátok ujjal, hogy megszokja a behatolást. Én mindenképp várnék még vele és pár napig még kézzel izgatnám, hogy hozzászokj. Nagyon lassan csináljatok mindent, ne siessetek el semmit.

Én nagyon élvezem az anális szexet(mindig elmegyek), és akárki akármit mond, semmi bajom nincs tőle.. persze azért nem minden nap vagy minden héten csináljuk:D

Sok szerencsét!

L/21

2009. jún. 29. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

előtte menj el "nagydolgozni".

sikositó, gumi mindenképpen kell. először izgassa fel a puncid, utána kezdjen csak a popsinak. itt 1 ujjal kell kezdeni (sok sikositó), ha már megszoktad, és nem kellemetlen, akkor mehet a 2 ujj. ha ez is rendben van, akkor mehet a farka is. nagyon óvatosan, lassan csináljátok az elején, ne erőltesse a párod. célszerű az első alkalommal nem bevadulni, akármennyire is tetszik neki.

fertőzésveszély nem nagyon van, ha a párod visel gumit, és nem rakja vissza az ujjait/farkát a puncidba popsi után.

ha nagyon fáj, vagy neked nem tetszik, akkor hagyjátok abba, és pár nap múlva megint meg lehet próbálkozni, óvatosabban. ne sajnáljátok rá az időt, akár fél óránál is több időt vehet igénybe, hogy rendesen ellazulj és kitágulj.

2009. jún. 29. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

az előttem szólók már mindent elmondtak,ahhoz nem nagyon van mit hozzáfűzni.

Esetleg annyi,hogy én úgy szeretem,ha felhúzott lábakkal csináljuk,oldalt fekve.Nagyon fontos,hogy meglegyen a legjobb póz.Hidd el van olyan,hogy egyáltalán nem fáj,sőt,nekem volt már így orgazmusom.És ne adjátok fel elsőre,ha nem sikerül mert fáj.Keressetek más pózt.

Jó kísérletezést!

2009. jún. 29. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért mondom-igaza van az előttem szólóknak- de én a barátommal a "tisztálkodáson" kívül semmit sem csináltunk...

nem ujjazta meg a fenekem és síkosítót sem használtunk...

egyszerűen csak előjáték,gumi fel , kutyapóz és análsex...

pedig akkor próbáltam először...ő már korábban is csinálta persze.

persze egyén függő, van akinek fáj , van akinek nem , nekem sem volt kellemes, de nem haltam bele.

Ha fáj , természetesen hagyjátok abba!

2009. jún. 29. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
"nem volt kellemes" akkor minek csináltad?
2009. aug. 19. 09:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!