Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Miért álmodom egyre gyakrabban azt, hogy maszturbálok?
12:45 vagyok.
Nem is kell hogy feldugj magadnak bármit ha nem érzel késztetést, lényeg hogy jó legyen. :)
Azt hogy miért nem egy jó pasival álmodsz nem tudom, de ez a lényegen nem változtat. Miért nem keresel magadnak egy pasit?
Valahol az elején irta valaki, hogy dugj fel egy uborkát, nem leszel szűz!
Ez hülyeség, tárgyak nem veszik el a szűzességed, csak egy pasi!
És igen, valószínű, hogy azért álmodsz ilyen dolgokról, mert már kívánod, és vágysz rá.
Csak ne görcsölj rajta, mert akkor ugysem találsz senkit.
Nyugi, egyszer eljön a te időd is.:)
Sok sikert a keresésben:)
Köszönöm a válaszokat!
Az a baj, hogy eléggé kiábrándultam már a férfiakból, volt egy pár kapcsolatom, de mindnek az lett a vége, hogy a pasi átvert és kihasznált. Amúgy jól megvagyok kapcsolat nélkül, masztizni is ritkán szoktam, havonta 2-3-szor, és az elég.
Szerintem azért mert a lelked mélyén nagyon vágysz már valamire, akármire. Hát nemtom én sosem vertem át nőt, nálad ez miben merült ki? De komolyan, én fiú vagyok de még sosem vertem át egy lányt sem, nem is használtam ki... Érdekelne ám! Megírhatod e-mailban is.
P87
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!