Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Miért álmodom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Miért álmodom egyre gyakrabban azt, hogy maszturbálok?

Figyelt kérdés
Eleinte csak néha fordult elő, de most egymás után három éjszaka azt álmodtam, hogy mindenféle tárgyakat dugok fel magamnak. 19 éves lány vagyok, még szűz, és nincs barátom.
2009. jún. 29. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
A hormonok teszik ezt veled.A tested már készen áll,hogy szexuális kapcsolatod legyen.De azért szerintem ne dugdoss fel magadnak semmit.Inkább egy fiú vegye el a szüzességed mint egy uborka:S
2009. jún. 29. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Mert a tested már kívánja a szexet. Ne fogd vissza magad! :) F28
2009. jún. 29. 12:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam feldugdosni semmit, csak simogatni szoktam magam. De ha annyira akarom a szexet, akkor mért nem azt álmodom, hogy egy jó pasival szeretkezem? :)
2009. jún. 29. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

12:45 vagyok.

Nem is kell hogy feldugj magadnak bármit ha nem érzel késztetést, lényeg hogy jó legyen. :)

Azt hogy miért nem egy jó pasival álmodsz nem tudom, de ez a lényegen nem változtat. Miért nem keresel magadnak egy pasit?

2009. jún. 29. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
mert az álom folyamán a tudatalattinkból az emlékek idéződnek fel, a vágyaink, a velünk megtörtént dolgok. És mivel te simogatod magad, és nem egy fiú simogat ezért az álmaidban is ezek az emlékképek jönnek elő. Szerintem ez nem gond, de valószínű, hogy te kívánod a szexet, hat hajrá. Lehet, hogy akkor majd megváltoznak az álmok.
2009. jún. 29. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:
ja bocsánat, nem 12:45 hanem 12:55..
2009. jún. 29. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Valahol az elején irta valaki, hogy dugj fel egy uborkát, nem leszel szűz!

Ez hülyeség, tárgyak nem veszik el a szűzességed, csak egy pasi!

És igen, valószínű, hogy azért álmodsz ilyen dolgokról, mert már kívánod, és vágysz rá.

Csak ne görcsölj rajta, mert akkor ugysem találsz senkit.

Nyugi, egyszer eljön a te időd is.:)

Sok sikert a keresésben:)

2009. jún. 29. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a baj, hogy eléggé kiábrándultam már a férfiakból, volt egy pár kapcsolatom, de mindnek az lett a vége, hogy a pasi átvert és kihasznált. Amúgy jól megvagyok kapcsolat nélkül, masztizni is ritkán szoktam, havonta 2-3-szor, és az elég.

2009. jún. 29. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert a lelked mélyén nagyon vágysz már valamire, akármire. Hát nemtom én sosem vertem át nőt, nálad ez miben merült ki? De komolyan, én fiú vagyok de még sosem vertem át egy lányt sem, nem is használtam ki... Érdekelne ám! Megírhatod e-mailban is.

P87

2009. jún. 30. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor ez a baj, hogy kevésszer masztizol, meg hogy nincs valaki, aki isten igazából megdugjon. Ez hiányzik neked. f28
2009. jún. 30. 11:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!