Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez nem ártalmas? Ha elélvezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ártalmas? Ha elélvezek vaginálisan, először belülről átjár az érzés, majd csorgok mint az állat kb féldeci folyadék ráfolyik a barátomra. És közben ez is jó. A barátom élvezi ezt fúú nagyon, de nem ártalmas neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem artalmas! Nyugi! :))
2009. jún. 29. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy ártalmas :)

Spriccelős orgazmusod van?

2009. jún. 29. 11:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem spriccel, hanem mint a férfiaknak ha élvezek először lejátszódik belülről,aztán a páromra élvezek folyik a kéjnedvem.Ő megőrül annyira élvezi ezt,csak mondom ez annyira tejsavas lehet, hogy nem e lesz majd baja. ..de akkor megnyugodtam:D :D
2009. jún. 29. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy ártalmas :) Tök jó, irigyellek, én száraz vagyok, mint a Szahara :(
2009. jún. 29. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jó dolog :) ebből szokott lenni nagy élvezéseknél a spriccelés...én is ilyen folyós vagyok mint te :) mikor orgazmusom van, a párom mindig meséli, hogy akkor ő azt nagyon élvezi, mert belülről folyik a farkára valami forró... de volt már, hogy a hasára spricceltem véletlenül, mikor olyan pózban voltunk, meg olyan erővel kilövődött belőlem a nedv...
2009. jún. 29. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
en is ugyan ilene foyos vagyok, es az oltari, de valahogy olyan kelemetlen szagu, mintha lepisilned magad
2009. jún. 29. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Áh én is folyok mint egy patak, törülközőt kell alám tenni mert annyira (de nekem csak csiklós van, az viszont egymás után akárhányszor :o). :) És a bárátomnak semmi baja tőle. Nem hinném, hogy a tiédnek ártana. :) Utána meg úgyis letörli/lemossa gondolom. Szóval nem lesz gond. :) Meg nem hiszem, hogy úgy vagyunk kitalálva, hogy ami kijön belőlünk az ártson a másiknak. :) :) További jó szexelést! :)
2009. jún. 29. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!