Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN partnerre maszti, úgy hogy nem tud róla?
Figyelt kérdés
Szoktatok, volt már rá példa. Akár úgy is, hogy még csak képen láttad? Fiúk lányok ?2009. jún. 29. 10:43
1/8 anonim válasza:
Nalam meg nem fordult ilyen elo! :))
32/N
3/8 anonim válasza:
Dúúúúrva :)
Én még nem csináltam.
22/l
4/8 anonim válasza:
Nekem már volt ijen pl: mikkor kamozok vele és akkor én kikapcsolom ö meg nem és szépekre gondolok 14/F
5/8 anonim válasza:
szánalmas dolog az ilyesmi. inkább dugd meg élőben.
6/8 anonim válasza:
Már még volna szánalmas?Ha jólesik had csinálja.Ezzel nem árt senkinek...
7/8 anonim válasza:
Én ilyet még az életben nem csináltam, de ha egy lány masztizna rám, arról tudni szeretnék! :)
P87
8/8 anonim válasza:
nem is hallottam még így mondani h vkire masztizni
amúgy nem csináltam még iet
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!