Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi a véleményetek az olyan szexröl amelyben gumi nélkül történik elöször elmegy a csaj aztán a pasit leszopjátok és ugy megy el! Ti menyire szeretitek ezt a modszert?

Figyelt kérdés
S a végén megengeditek hogy a szátokba élvezzenek???Korotokat légyszi irjátok oda!
2009. jún. 29. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Néha van ilyen nálunk,semmi gond sincs vele,mert ha én megyek el előbb,érzékennyé válok néha,és nekem pár percig nem jó, őt pedig nem hagyhatom ott felizgulva. Befejezem neki,hiszen fontos,hogy ő is élvezze,mert szeretem,a számba is élvezhet.

18/L

2009. jún. 29. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is előfordult már egy párszor,de ha annyira nem szereted hogy a szádba élvez,élvezzen a melleidre,az is izgi:-)
2009. jún. 29. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor belepattanok, és addig dolgozunk, míg neki is happy end lesz a vége.Mivel a barátom nem tud elmenni orálisan.És ez nem vicc.Nekem amúgy csak a csiklóm érzékeny orgazmus után, hüvelyi orgazmusnál nem érzem az érzékenységet,ott mást érzek ,olyat mait leírni nem lehet.
2009. jún. 29. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen felállásban még nem voltam, de nem lenne gondom vele, a szájba élvezésen kívül :)
2009. jún. 29. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen sokszor, semmi gond nincs vele :) Nem hiányzik a gumi sem, mert tablettát szedek.

22

2009. jún. 29. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szedek tabit, így aztán gumi nélkül nem mennék bele, de ha véletlen úgy adódik, és abba kell hagyni, akkor természetesen nem hagyom ott. Azt viszont nem szeretem ha a számba élvez :) 19/L
2009. jún. 29. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha elélvezek, főleg ha mélyen, nem szívesen mozdulok meg, mert nekem nagyon intenzívek az utórezgések. Akiket jó szexuális partnernek tartottam, azok voltak, akik utánam gyorsan elmentek maguk is még ugyanabban a pózban, és nem nyaggattak, hogy váltsunk pózt stb. Az aktivitást megkapták az aktus elején, a vége már (nálam legalábbis) nem erről szól, ne tegye tönkre, amit elért! Szopás részemről csak előjáték formájában, izgatásként, ha mégsem, a számba semmiképp nem mehet, és a beszélgetésekből azt szűrtem le, a legtöbb lány ehhez tartja magát. Egyik pasim igazából bevallottta, plusz élvezetet nem jelent a férfiak számára a lenyelés.
2009. jún. 29. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pont tegnap beszélgettem erről a párommal. Két hónapja vagyunk együtt, lefeküdni lefeküdtem vele, de az orál eddig kimaradt. Tegnap beszélgettünk, és elmondtam neki hogy semmi bajom nincs vele, csak ne a számba élvezzen, mire azt mondta hogy ez nála alap, nem is érti miért élvezi ezt valaki. Azt mondta persze biztos van egy varázsa, de igazából semmi különös, így nem is várja el tőlem.
2009. jún. 29. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy barátnőm, akivel jó volt a szex, de ha orális szexre került a sor, mindig "piszmogás" lett a vége. Nem volt jó, nem élvezhettem el, mondhatni, kudarc és felesleges időtöltés volt az egész. Aranyos volt a lány, mert próbálkozott, de nem csinálta jól, és egy idő után ez el is maradt. Ennek ellenére jó volt a kapcsolat, évekkel később nem ilyen jellegű probléma miatt szakítottunk. Azonban az őt követő barátnőm az első orális szex során hihetetlenül ráérzett a dolgokra, jól csinálta, isteni volt, elélvezhettem, le is nyelte stb. Először élhettem át ezt az élményt vele, és ez a belevalóság örök emlék marad. Tehát kizárólag a lenyelésnek nincs jelentősége, de egy ügyesen csinált folyamatra a koronát teszi fel ezzel a leányzó. Tökéletes befejezése volt ez az orális szexeknek. Valahogy furcsa és illúzióromboló is lett volna a kezdeti lendületet és élvezetet követően az elélvezés utáni öklendezés és kiköpés. Ő ezt természetesnek vette annak ellenére, hogy én nem kértem. Szó mi szó, ezzel nagyon magasra tette a mércét, azóta is mindenkiben őt keresem - nem csak e tulajdonságát tekintve.
2009. jún. 29. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem engedi a csaj, hogy a szájába menjen, akkor nincs "kiábrándító" öklendezés, kiköpés. (Amúgy szerintem csak az a pasi nevezze ezt kiábrándítónak, aki egyszer is megkóstolta magának, és nem az előnedvet, hanem a spermát! ;) ) Lehet azt érezni, mikor jön, illetve a pasi is jelezheti, és akkor a csaj kézzel befejezi.
2009. jún. 29. 12:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!