Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A gumitól nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A gumitól nem akar működni a dolog anélkül viszont nem akarjuk csinálni.

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

fogamzásgátló, én is hasonló helyzetben voltam se a párom se én nem szerettük a gyögyszert ezért váltottunk fogamzás gátlóra

18/L

2009. jún. 29. 09:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a párom nem nagyon szeretne gyógyszert szedni.
2009. jún. 29. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor hüvelygyűrű. egyszerű és hatásos:)
2009. jún. 29. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Tényleg a gyógyszer lenne a legjobb megoldás,énis ilyen cipőben voltam,a mai napig nem szeretem az óvszert. Próbáld meggyőzni, bár senkire sem erőltethető a gyógyszer,van kinek az elvei elenzik.
2009. jún. 29. 10:01
 5/10 anonim válasza:
100%
Pharmatex. Ez egy helyileg használatos hormonmentes fogamzásgátló krém, tabletta vagy kúp formában. Orvostól, gyógyszerésztől vagy a neten több infót tudsz kérni, keresni.
2009. jún. 29. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:

ha nem szeretne gyógyszert szedni, akkor viselje el a gumit!

a gyógyszer az egyik legbiztonságosabb, és legegyszerűbb védekezés. (ha sosem felejti el beszedni)

2009. jún. 29. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Na oké, hogy gyógyszer, de a jövőre is illenék gondolni. Én bizony nem gondoltam és szedtem-szedtem...

pedig voltak ám jelek hogy nem kellene. (hízás, szőrösödés, egy idő után már a májfunkció teszt sem tetszett a dokinak.) Most aztán már 30 évesen a viszérnél tartok, pedig nem is dohányoztam.

Valaki itt már írta a Pharmatex-et. Van honlapja is nézd meg (www.pharmatex.hu). A szabályok betartásával nem leszel terhes. Nekem legalábbis eddig bejött.

2009. jún. 29. 10:33
 8/10 anonim ***** válasza:

ha neki egyszerűen semmi sem jó.....na az ilyenektől ver ki a víz. "óvszert nem, gyógyszert nem, a többit meg nemismerem, most mitévő legyek?

nézzen utána neten h milyen fogamzásgátlási módok vannak még az óvszeren és a gyógyszeren kívül. de sztem egyik sem olyan jó, mint a tabletta. vannak nagyon kis hormontartalmúak, semmi baja nemlesz tőle. mind2tök szexuális életét megkönnyíti.

2009. jún. 29. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

hízás szőrösödés...

a mai, modern gyógyszerektől ilyenek nem történnek. mivel rendkívül alacsony a hormontartalmuk.

a májjal kapcsolatban pedig annyit, hogy felírás előtt ezért kérnek kivizsgálást a dokik, hogy alapból nincs e valami rendellenessége a májnak. ha nincs, szedheted.

a gyógyszer nem károsítja a májat, ha az egészséges.

2009. jún. 29. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én pharmatex hüvelykúpot használok, de csak megszakítással!
2009. jún. 29. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!