Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A gumitól nem akar működni a dolog anélkül viszont nem akarjuk csinálni.
fogamzásgátló, én is hasonló helyzetben voltam se a párom se én nem szerettük a gyögyszert ezért váltottunk fogamzás gátlóra
18/L
ha nem szeretne gyógyszert szedni, akkor viselje el a gumit!
a gyógyszer az egyik legbiztonságosabb, és legegyszerűbb védekezés. (ha sosem felejti el beszedni)
Na oké, hogy gyógyszer, de a jövőre is illenék gondolni. Én bizony nem gondoltam és szedtem-szedtem...
pedig voltak ám jelek hogy nem kellene. (hízás, szőrösödés, egy idő után már a májfunkció teszt sem tetszett a dokinak.) Most aztán már 30 évesen a viszérnél tartok, pedig nem is dohányoztam.
Valaki itt már írta a Pharmatex-et. Van honlapja is nézd meg (www.pharmatex.hu). A szabályok betartásával nem leszel terhes. Nekem legalábbis eddig bejött.
ha neki egyszerűen semmi sem jó.....na az ilyenektől ver ki a víz. "óvszert nem, gyógyszert nem, a többit meg nemismerem, most mitévő legyek?
nézzen utána neten h milyen fogamzásgátlási módok vannak még az óvszeren és a gyógyszeren kívül. de sztem egyik sem olyan jó, mint a tabletta. vannak nagyon kis hormontartalmúak, semmi baja nemlesz tőle. mind2tök szexuális életét megkönnyíti.
hízás szőrösödés...
a mai, modern gyógyszerektől ilyenek nem történnek. mivel rendkívül alacsony a hormontartalmuk.
a májjal kapcsolatban pedig annyit, hogy felírás előtt ezért kérnek kivizsgálást a dokik, hogy alapból nincs e valami rendellenessége a májnak. ha nincs, szedheted.
a gyógyszer nem károsítja a májat, ha az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!