Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran kívánjátok, igénylitek a szexet?
Figyelt kérdés
Kort írjtok légyszíves!2012. máj. 24. 16:21
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi Mari néni!
2012. máj. 24. 16:24
3/12 anonim válasza:
Ha a pasimmal vagyok van,h 1 nap 6x is szeretkezünk és jó,nem érzem úgy,h sok lenne v,h már nem akarom (kivétel ha az 5.nél már alszom és nagyon fáradt vagyok de néha akkor is jó.Viszont ha egyedül vagyok itthon hétköznap...hááát nem is tudom,azért minden nap megfordul a fejemben,h de jó lenne. :D
5/12 anonim válasza:
18 éves vagyok és igen gyakran igénylem.
7/12 anonim válasza:
Ha a párommal vagyok napi 4-5.
De van, h csak 1.
Napo szintem megfordul a fejembe, h aaaahhh de jó lenne... :)
20/N
8/12 anonim válasza:
Minden nap, akár többször is.
24/N
9/12 anonim válasza:
Naponta legalább egyszer. 21/férjes asszony gyerekkel.
10/12 anonim válasza:
Naponta többször is megfordul a fejemben, hogy kefélni akarok, de sajna nincs kivel. :( Amíg volt barátom, akkor legalább egyszer szexeltünk naponta. :) 20/N.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!