Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom akivel mindjárt 3éve vagyunk együtt, az orgazmus rendes előjelei voltak, és nem mint mostanában, hogy pisilés érzése van előtte, mind addig ameddig el nem megy. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ezelőtt sosem volt ilyen vele,és őt nagyon zavarja,hogy mitől pedig szeretkezés előtt mindig pisil,2x is..Miért érzi így?Baj?Gond van vele?vagy forduljunk orvoshoz..?Volt veletek ilyen?2009. jún. 28. 23:37
1/3 anonim válasza:
pisilés szerű érzése szokott lenni a nőnek, ha orgazmus közeli állapotba kerül. nemkell ezzel orvoshoz fordulni. foglalkozni se nagyon kéne vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Én ezt jól tudom,de nem nekem,(nőnek) Hanem a barátomank,a férfinak:D szokott ez lenni..és csak egy ideje..
2009. jún. 29. 20:25
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Menjen el urológushoz. Amúgy a pénisz úgy működik hogy ha felál ha akarod se tudsz pisilni. Mert akkor egészen más funkciót kell betöltenie.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!