Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki e az ha valaki tuL...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki e az ha valaki tuL nedves, es szex kozben hallszik ahogy mozogsz?

Figyelt kérdés
Mar tobbszor elofordult h ahanyszor a parommal vok es annyira szegyellem mert halszik ahogy mozogok akar en akar o csinalja.Betegseg az ha valaki tul nedves?
2009. jún. 28. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
örülj neki h nedves vagy:)
2009. jún. 28. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
40%

"halszik ahogy mozogok akar én akar ő csinálja?"

Micsoda? Lenne egy tippem,hogy külföldi vagy:) Ha nem akkor bocs a bókért és nagyon gyorsan fogalmazd át....

Azonban ha tényleg külföldi vagy...Fejtsd ki jobban légyszíves :)

2009. jún. 28. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Jajj ugyan már nincs ezzel semmi baj. Nem szabad görcsölni az ilyeneken. Akkor lenne rossz, ha egyáltalán nem lennél nedves. Ilyenkor ez teljesen normális és nem rossz dolog az, hogy kívánod a barátod. Meg kell barátkozni az ilyen dolgokkal, jobbat nem tudok tanácsolni.
2009. jún. 28. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
helyesbítek neki: Hallatszik ahogy mozgok akár én, akár ő csinálja
2009. jún. 28. 22:35
 5/12 anonim válasza:
Szerintem nem baj egyalatalan. Soot a sex ugy a legjobb ha nedves vagy, es ha hallatszik? Szerintem ugy elvezetesebb a sex ha hallatszik,mert nem csak erzed hogy benned van valaki hanem halod is. Szerintem fantasztikus.
2009. jún. 28. 22:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helzes irásért de nem rég költöztem Butapestre és 2 hónap alatt tanultam meg ennzire magzarul.Syoval ugy akartam irni hogz halszik szeretkezés köben az hogy naon nedves.Mi az h szifiliksz az nagy baj?
2009. jún. 28. 22:41
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne higgy annak a hozzászólónak! Nincs semmilyen betegséged. Teljesen normális minden, ami veled történik.
2009. jún. 28. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Én is nagyon nedvesedek, és a párom imádja. Akkor meg biztos nincs vele baj.. :)
2009. jún. 28. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Ez kamu.

a kérdező kommentje alapján ez világos. ahhoz túlságosan is helyes a mondatszerkesztésed, hogy ennek én személy szerint bedőljek...

2009. jún. 28. 23:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Imáádom azt a hangot,ad + 80 lóerőt XD
2009. jún. 29. 11:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!