Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a barátnőm hogy elélvezzen szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
A barátnőm szeretkezés közben mikor már odajutna hogy orgazmusa lessz mindig lelök magárol. Ma rákérdeztem hogy miért csinálja ezt és azt mondta hogy még nem volt nagyobb orgazmusa ezért fél tőle hogy hangos lessz vagy hogy vadabbul megkarmol és hogy véletlen kiszakad a gumi... Mondtam neki hogy vigyázok rá attol ne féljen és hogy csak örömet okozna vele ha elélvezne. Szerintetek hogy tudnám megnyugtatni hogy jobban eltudja engedni magát?? F/182009. jún. 28. 21:52
1/12 anonim 

válasza:

Kötözd ki, akkor nem tud lelökni magáról. Vagy vegyél szexshopban bilincset.
2/12 anonim válasza:
Bizti igazat mond?Nekem ha tudom hogy mindjárt jó lesz le nem ugranék!Szerintem más van mögötte.Én nem tartom jó kifogásnak.
3/12 anonim 

válasza:

ismerös az ilyen...!barátnöm is az elsönél nem hagyta magát!beszéltem vele,elmondtam neki hogy mijen lesz kb az érzés és utána 1 2 alkalom eltelt(mig felkészült rá)utána már ö is nagyon élvezte karmolt ugyan de láttam rajta hogy nagyon jó neki!és közben fontos hogy simogasd és dicsérd a testét!!!
4/12 anonim 

válasza:

ezek az indokok marhaságok, valami egészen más dolog áll a háttérben. lehet hogy így próbálja palástolni azt hogy egyáltalán nem tud eljutni a csúcsra vagy hogy esetleg fáj neki az aktus vagy nem esik jól vagy akármi hasonló.
5/12 anonim válasza:
A pardos sajnos nem bizik meg benned elegge. Ha megbizna biztos h megengedne! Beszeld meg vele...es valtoztassatok pozt vagy akarmi hogy jobb legyen neki is es akkor hatha lazabb lesz az agyban.
6/12 A kérdező kommentje:
Kissebb orgazmusai már voltak... Nem fály neki csak mikor odakerül hogy kezd nagyon jó lenni neki mindig mondja hogy haggyam abba és magához szorít. :( Bízik bennem meg tudja hogy vigyázok rá nagyon.
2009. jún. 28. 22:12
7/12 anonim válasza:
Mi az hogy kisebb orgazmus és magához húz mikor kezd jó lenni?És hagyd abba?Bizti hogy nem igaz.És honnan tudod hogy volt neki vmi?Mond neki hogy beszéljen őszintén, jó kapcsolat alapja!
8/12 anonim 

válasza:

Hát én még ilyenről nem hallottam! :O
Én meg pasival egyszerűen nem tudok eljutni a csúcsra... :(
Ha magamnak csinálom, akkor minden oké, de a pasikkal vhogy nem jön össze... :S Szóval irigyléem a barátnődet, hogy ilyen könnyen lemond róla, amire én már évek óta vágyom!
9/12 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül hazudik? Nyugodt körülmények között vagytok, vagy kell félnie attól hogy valaki meghall titeket!
Nekem is van néha hogy kérem a páromat hogy hagyja abba mert érzem túl hangos lennék és a szüleim meghallanák.
Tisztázd vele hogy mitől és miért fél!! És küszöböljétek ki azokat a problémákat, amennyire csak lehet!
10/12 anonim 

válasza:

Én ezt a csajt nem értem. Igazából nem is akarom, mert már elvesztettem a fonalat!!.......
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!