Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha fáj a barátnőmnek amit csinálok?
Figyelt kérdés
Az a dolog lényege,hogy még mind a keten szüzek vagyunk és most kezdjük egymást felfedezni. A segitségetekre, véleményetekre vagyok kiváncsi. Tegnap este benyultam a bugyijába és elkeztem simogatni néha néha méjebre nyultam de kicsit sem voltam durva látam rajta,hogy élvezi és nagyon nedves is volt és pár perc mulva szol,hogy fáj neki.És utána jó fél orát fájt vagy nem is tudom mit mondott már azt monta fura érzés . Szerintetek mitöl van ez ??? Nem szakitotam ki és nem nyultam méjre csak épp hogy simogatam kérdezte is hogy nem e szakitotam ki.Szeretjük egymást adjatok valami tanácsot hogy mit csináljak iletve mi az amit ne csináljak.Előre is köszönöm !!! :) 18 éves srácccc !!!2009. jún. 28. 20:51
1/5 anonim 

válasza:

nagyon óvatosnak és gyengédnek kelleni-ez a dolog lényege, ha felnyúlsz neki, óvatosan és FOKOZATOSAN csináld, várd meg,míg nedves lesz, egyébként majd belejöttök
sok sikert
2/5 anonim 

válasza:

ha még szűz teljesen normális, hogy furcsa neki, talán még az is, ha fáj egy kicsit... nem kell semmit sem csinálni, csak legyél gyengéd és fokozatosan szoktassátok magatokat a dologhoz, és nagyon fontos, hogy ha azt mondja hagyd abba, akkor hagyd abba! menni fog az, csak ne siessetek!
3/5 anonim 

válasza:

Arra figyelj, hogy a csiklót is gyengéden simogassad mert ha erősebben érsz hozzá az is fájhat. És szerintem először ne nyúljál föl, ha igazán finom akarsz lenni csak 2-3 cm-rt. Aztán mindenképpen nyelvvel próbáld kényeztetni.utána könnyebb lesz ez az ujjazás is.
4/5 anonim 

válasza:

Szerintebb próbáld meg kívül simogatni(ugyan olyan jó) és ne nyúlj be a hüvelybe,csak ha ő is szeretné,különben könnyen kidörzsölődhet,amit csak utólag érzékel.
5/5 anonim 

válasza:

Igen és nagyon LASSAN.. elsőre furcsa én is nemrég éltem át és fájt nekem is picit.
Úgyhogy lehet csak kicsit feszült is volt és tényleg óvatosan kell és fokozatosan:) mindenjót:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!