Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális, vagy velem van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
A barátommal körülbelül 1 hete élünk szexuális életet és mondhatom elég aktívan,de sehogy sem tudok elmenni.Magamnak simán sikerül a csiklóit elérni ,de együtt valahogy nem jön össze,pedig irányítom ,meg is mutattam neki hogy hogy csinálja és sokáig is csinálja ,de valahogy nem jön össze(pedig amúgy nagyon szeretjük egymást).MIt kellene tenünk,van valami ötletetek?Velem lenne valami gáz?Már kezd eléggé bántani.A válaszokat előre is köszönöm! (18/L 23/F)
2009. jún. 28. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
össze kell szoknotok, sokaknak ez időbe telik, nyugi menni fog, csak ne stresszelj és továbbra is irányítsd:)
2009. jún. 28. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem miután elvesztettem még sokáig nem volt orgazmusom.

Nálam az volt a baj, hogy kicsit még zavarban voltam, és kicsit teljesítményorientált is. Aztán, amikor már nem vágytam az orgazmusra, egyszerűen csak élveztem, ami történik, akkor összejött az is:) És azóta semmi gond.

De tényleg valószínű, hogy még azért nincs neked, mert most kóstolgatjátok egymás testét. Egy hét nem hosszú idő. Légy türelmes, és amikor nem is számítasz rá, bumm, megtörténik:D

2009. jún. 28. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
7 hónapja vagyok a párommal, nekem is ő az első de még nekem sem jött össze... eleinte bántott de aztán olvasgattam róla, hogy a lányoknak több idő kell hozzá szóval te is nyugodj meg, majd menni fog ha eléggé elengeded magad!
2009. jún. 28. 21:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!