Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én csinálnám rosszul és ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csinálnám rosszul és ezért nem megy el? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Eddig úgy gondoltam, hogy nem kell nagy tudomány a "kézi munkához " viszont... kétszer próbáltam a barátomat a csúcsra juttatni.Először a pia miatt nagyon sokáig merev volt és "feladtuk" Másodszor meg egyszerűen nem sikerült. Oké merev volt, rendben élvezte. De nem volt meg a magömlése.Fontos az egyenletes ritmus? Még is meddig kell húzgálni, hogy meglegyen a magömlés??

Kicsit kezdő vagyok ezért szeretném ha segítenétek rajtam :)

köszönet!

2009. jún. 28. 19:43
 1/7 anonim válasza:
Nyugi belejossz! Csináld egyenletesen gyorsulo ritmusban, ne tul szorosan, de ne is tul lanyhán, legfontosabb,h élvezd te is! Használd hozzá a szád, ugy az igazi! Váltakozzon a szád,meg a kezed munkájának uteme, hangold ossze! Ne rángasd, ez fontos, mert akkor elég lassan elmulik az izgalma. Sok sikert!:)
2009. jún. 28. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 28. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:

jókat írt az első válaszadó

még pluszban annyi, hogy : kérdezd meg ő hogy szereti.. kérd meg h segítsen.. mondja el.. és menni fog!

2009. jún. 28. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Tippek:

Az eső és az utolsó a legfontosabb.

1. úgy csináld, hogy te is élvezd, sokkal jobban ráhangolódsz és ő is rád.

2. Nyugodtan megkérheted, hogy mozgassa a kezed, mintha magának csinálná.

3. Persze ha szájjal csinálod az a legjobb neki, de ez életkor/kapcsolat függő... Szerintem teljesen természetes, hogy fiatalon (gondolom nem vagy túl idős), az ember lánya nem azzal indít, hogy szájjal elégíti ki a pasiját... (több okból, is ha akarod leírom :) )

4. Ne a technikára figyelj, hanem Rá! Ha ráhangolódsz érzed, hogy mikor jó neki, ez alap a szexben.

5. Közbn izgathatod máshogy.. csókok a nyakra, mellbimbór, mi jön be neki, suttoghatsz a fülébe, előtte sztriptíz stb...

6. Próbáld meg őt ellazítani! Valószínűleg ő sem volt elég laza, ha nem jött össze, biztos izgul, stb.

2009. jún. 28. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egy nagyon fontosat kihagytam: ne az orgazmusa legyen a lényeg, ne görcsölj ezen, élvezzétek egymást és akkor majd egyszer összejön... ennyi... nem kell folyamatosan "verni" neki (már elnézést :) )... néha abba lehet hagyni, csókok, satöbbi, vagy épp csak simogatod.... húzod, had várja, hogy végre megfogd és csináld... satöbbi, de semmiképp se ilyen "mikor lesz már magömlése" stílusban... ha nincs neki, akkor nincs, nno és, attól még pettingelhettek egy tök jót... legalább tovább tart :)
2009. jún. 28. 21:01
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséget
2009. jún. 28. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:

így tuti elmegy:hát először is izgasd fel, húzd 1kicsit, nyald végig az oldalát a belső combját stb.. nézz a szemébe, aztán kezd el úgy nyalni apénisz mind két felét a tövétől a makkig, mint 1 fini fagyit..jó alaposan.

Aztán mikor elég csúszós már, akkor kicsit rányomhatod a tenyered és körkörös mozdulatokkal ingereld az egész péniszt. Aztán bekaphatod és szívhatod, lentről fel..vagy mintha 1 dugó volna a szád forgasd kicsit a fesed jobbra balra szádban a pénisszel..aztán kicsit csapkodhatod a nyelveddel, mint 1 pillangó:)..ha megvoltak pár ilyen kis trükk akkor belekezdhetsz az utolsó szakaszba. fogd meg az 1ik kezeddel és fel le mozgasd meg a szádat is(vigyázz a fogadra)először lassan, majd kicsit gyorsabban és ujra lasabban és mikor érzed h itt az idő akkor kapcsolj rá(az én párom szereti, ha mikor közel az orgazmus kicsit a szabad kezemmel enyhén nyomom az alhasát..ettől erősebben élvez.

na pár kis trükköt leírtam, rem. hasznát veszed...de szopás közben se feledkezz meg h nemcsak pénisze van , simogasz közben a hasát v combját a szabad kezeddel, nézz a szemébe néha, és kicsi halk hangot adhatsz ki h érezze mennyire élvezed h örömet okozhatsz...hajrá!majd mesélj,h bevál-e:P

ha elég nagy a melled aközé is veheted ez bizti tetszene neki:)

2009. jún. 28. 23:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!