Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este nálam alszik a barátom! Aki próbálta már a mélytorkot segitene? (bővebben lent)
Ha 3kor ettem utoljára , és kb 9-10 felé kerül "oda" a sor, addigra kiürül a szervezetből , legalábbis mennyi a valószínűsége hogy hányok/nem hányok?
Már többször is próbálkoztunk a mélytorokkal, egyszer sikerült de nagyon rövid ideig,ma erőt vettem magamon , hogy bármi áron is de menni fog mint a karikacsapás...
Szóval?:)

"Hát figyu, én nem vagyok ennek annyira a híve... Ha neked nem esik jól akkor miért csinálod? Én úgy tudom ha szépen lassan csinálod nem ész nélkül akkor nem hányod el magad. Egyébként én addig dugom le ameddig nekem is jól esik..."
Miért kell elvenni a kérdező kedvét???!!!Nem azt mondta h. nem akarja! Igenis AKARJA!!! Csak a techikát kérdezte. Nem kell valakit lebeszélni, ha Te nem szereted? Attól ő még szeretheti-akarhatja...Nem értem... Sajna, pasiból vok, tehát nem segíthetek, de az ien irások kiakasztanak...Bocs!

Azért csinálom mert nekem is ugyan úgy jól esik , ahogy a barátomnak!Igen , főleg a technikára voltam kiváncsi!
na mind1,majd megoldom akkor:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!