Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég vettem gésagolyót, és rozsdásodott. Ez abból nyílvánul meg, h ogy ahol össze van kötve a két golyó ott kifolyik a rozsda:S sajnos vissza nem veszik, azt mondták tegyük bele rozsdaoldóba, aztán fertőtlenítsük. Van/volt vkinek hasonló gondja?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 14:20
1/7 A kérdező kommentje:
pontosítok, berozsdásodott...
2009. jún. 28. 14:21
2/7 anonim 

válasza:

Jesszus...nehogy feltedd.
Miből gondoltad hogy visszaveszik?Normális vagy?
3/7 anonim 

válasza:

Fogyasztóvédelem, vagy dobd ki.
Ennek a cégnek még a környékét is kerüld.
4/7 anonim 

válasza:

1. vagyok:
hát igen...akármi bajod lehet tőle,nehogy tisztogatni próbáld...
5/7 anonim 

válasza:

ebből az a tanulság hogy csak tiszta műanyagot szabad venni vagy gumit.
6/7 A kérdező kommentje:
azért gondoltam, hogy visszaveszik, emrt az első használat után történt...vissza vették volna csak japánból kapták a terméket:S tiszta szégyen hogy így árulják a cuccokat
2009. jún. 28. 14:56
7/7 anonim 

válasza:

inkább kínából....azt mond amit akar...sajna....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!