Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy orgazmusom csak úgy van ha valakinek a "cipőjére" gondolok pl hogy rá lépett valamire vagy ilyesmi? Ez mit jelent? Cipőfetisiszta vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Ez érdekes,ilyen is most hallok először ^^
2009. jún. 28. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Mióta van ez nálad?
2009. jún. 28. 13:10
 3/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és mindig csak igy tudok elélvezni ha ilyenekre gondolok. Sehogy máshogy nem megy. Lehet hogy szégyen, de nem tudok kitől segítséget kérni, félek hogy kinevetnek.
2009. jún. 28. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt most egy kicsit nem értem. Tehát, akkor van orgazmusod, ha tegyük fel egy olyan divatos cipőre gondolsz ami nagyon jól néz ki, függetlenül attól hogy férfi vagy nő a viselője? Nem lehetséges, hogy nem is attól van orgazmusod, csak amikor orgazmus közeli állapotban vagy, akkor elkezdesz rá gondolni, és bemeséled magadnak, hogy neked a lábbelitől van orgazmusod? Ha esetlegesen nem javulna, menj el egy szakorvoshoz, hidd el nem fognak kinevetni, ők azért vannak, hogy segítsenek. A tudatlanság nagyon rossz dolog.
2009. jún. 28. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég. már láttam ilyet filmen, de nem gondoltam hogy valóban létezik, ráadásul ennyire konkrét formában. a gyógymódról sajnos fogalmam sincs, keress meg szexuálpszichológust, többen is segítenek neten keresztül is válaszolnak, biztosan tudnak valamit mondani.
2009. jún. 28. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik haverom ebből írt tanulmányt. Ez egy "betegség". Ez van, el kell fogadni. Szerintem ettől még ugyanúgy ember vagy-próbáld meg magad elfogadni.

Egyébként sokaknak a gyerekkorában ért negatív élmények(nem kizárólag szexuális) hatására alakul ki hasonló. Nem tudom, hogy gyógyítható-e, de szerintem keress fel egy szexológust/pszichológust!

2009. jún. 28. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

De miért is kellene orvoshoz menned?Nem értem...csak azért mert a nagy átlag nem erről fantáziál közben?Örülj neki,hogy van orgazmusod(nem tudom fiú e vagy vagy lány).

Senkinek sem kell tudni,mindenki arról fantáziál amiről akar.Hidd el ennél vannak vadabbak is.

Ha nem érzed emiatt rosszul magad,én nem mennék dokihoz.Szerinted tényleg ki tud gyógyítani?

2009. jún. 28. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a szavak segítenek. én pasi vagyok, de ha a bnőm közbe mondd valami izgalmasat ami számomra jó akkor a szavaktól még hamarabb elélvezek. közbe meg teszi a dolgát. szal ez is különös, a te eseted extrém én pl. a tangától élvezek még el ha azt nézem a csajon és közbe verem.
2009. jún. 28. 17:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!