Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik ha a barátnőjüknek van punciszaguk? Ciki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 12:40
1/19 anonim 

válasza:

Van aki kimondottan erre izgul, de a legtöbben leirják a csajt azt mondják ápolatlan ha megérzik a szagot
2/19 anonim 

válasza:

Most mire gondolsz? a természetes, rendes tisztálkodás mellett is meglévő szagra, vagy arra, ha mosakodás hiányában bűzlik? ez utóbbi halálciki és undorító.
3/19 A kérdező kommentje:
Az elsőre gondolok.
2009. jún. 28. 12:53
4/19 anonim 

válasza:

Mi mindig igyekszünk fürdeni szex előtt, ha ez nem jön össze, akkor az orális rész kimarad. Az én férjem csak a "frisset" szeretni.
De hallottam már olyanról is, akit nem zavar a természetes szag.
5/19 A kérdező kommentje:
és valamilyen módszer ami elmúlaszthatja a szagot? a természetest? vagy az nem lehet??:O
2009. jún. 28. 13:03
6/19 anonim 

válasza:

A nedvnek mindenképp van szaga nem?
Szerintem az teljesen normális...
7/19 anonim 

válasza:

Hát nem tudom az én barátom még soha nem panaszkodott rá, hogy büdös lennék, de őszintén nem is emlékszem, hogy minden orális szex előtt zuhanyoztam-e... Lehet, hogy igen, de nem emlékszem tényleg. Mellesleg meg nem azért de a pasiknak is tud irtó szaguk lenni és nem azért de amikor van alkalmunk egy kis orális szexre akkor nem feltétlen küldöm el zuhanyozni őt sem!
8/19 anonim 

válasza:

hát ha nem is zuhanyzol előtte,de legalább egy nedves törlőkendővel át lehet törölni.Attól felfrissülsz,és ápolt érzést ad.
9/19 anonim 

válasza:

Nos, nekem van egy barátom, és Ő mondta: nem szeret szappant nyalni... De én inkább a fürdés utáni oral-ra szavazok... Ja, ffi vok!
10/19 anonim 

válasza:

Hááát, szerintem a az ilyen pár órás szag még nem gáz, de egy napos punciba már nem szívesen nyalnék bele.... De egyébként mindig van egy bizonyos szaga: ez az az édes finom punciillat, én nagyon szeretem! :D
P87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!