Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem áll fel mikor szükség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem áll fel mikor szükség lenne rá?

Figyelt kérdés
Csak hogy mindenki tisztában legyen vele mégg szűz vagyok...Mikor megpróbáltuk barátnőmmel az előjátéknál nagyon jól beállt.Aztán mikor a gumit húztam fel meg kidőlt...Mitől van ez?Ugye ez csak átmeneti?
2009. jún. 28. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk uez van. Minden egyes alkalommal. Hónapok óta :( Parázol vmitől. Beugrik vmi gondolat a fejedbe vagy a tudatalattidban motoszkál és már lankad is.

Jó tanács: ne görcsölj rá, mert annál rosszabb lesz. Ne foglalkozz a dologgal. Próbálkozzatok, de ne fogd fel kudarcként. Próbáljatok petting során kielégülni.

Hány éves vagy?

2009. jún. 28. 07:23
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
lehet a gumi az oka.volt egy bnőm akiknek gumiba sose ment de anélkül igen..fogamzásgátló tabit javasolok
2009. jún. 28. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:

a második válaszolónak.. szerintem a kérdés kiírója fiú.. -.-

a kérdezőnek pedig: nálunk is ugyanez a probléma.. előjátéknál áll neki rendesen de amikor felhúzza a gumit akkor lankad.. :/

2009. jún. 28. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2009. jún. 28. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:

11:20

Szerintem meg a kérdező fiú párja egy lány...........

2009. jún. 28. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
az oka: ideges vagy nagyon izgulsz és a f*szod vérellátása emiatt csökken. ez nekem is volt egyszer mikor idegen csajjal csináltam de nem sültem be csak pillanatnyi volt aztán ellazultam és ment a dolog.
2009. jún. 28. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
ne görcsöllj ez miatt,olyanokra meg végképp ne gondollj h impotens leszel vagy ilyesmi ez ha nem is gyakori de előfordul,vagy fáradt lehettél sok mulik a kipihentségen szerintem,vagy kicsit segítsen a párod,nem szégyen,belejössz....
2009. jún. 29. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:
17 éves fiú vagyok
2009. jún. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!