Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhető le a gumi-iszony?

Összetett a dolog. Fél attól, hogy kiszakad a gumi. Fél attól, hogy nem élvezem, pedig tudom élvezni, ha megtalálja a megfelelő pózt, csak nem vagyok vmi sokoldalú, mert csak akkor érzek vmit, ha a G-pontomat ingerli, amiről meg könnyen lecsúszik, akár pár centis elmozdulással is. Fél attól, hogy összemegy. Szex közben is vannak ernyedéses fázisok, nem csak akkor, amikor a gumit kell felhúzni. Egész addig áll, mint a cövek, amíg szexre nem kerül a sor. Szal egyfajta teljesítménnyel összefüggő para is van benne. Ezeket mondta el nekem, ezektől tart.
A baj az, hogy petting közben is annyira feszült, hogy akkor meg képtelen elélvezni (szex közben el tud, előbb vagy utóbb), hiába izgatom kézzel, szájjal, vizuálisan, bárhogy. Próbálkoztam zenével, füstölővel, masszázzsal is. Sikerült ellazítanom kicsit, de ennek ellenére sem jött össze a szex, mert nem állt fel.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!