Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan győzhető le a gumi-iszony?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhető le a gumi-iszony?

Figyelt kérdés
Már a tudattól is, hogy fel kell húznia, leáll a merevedése. Ha már rajta van, semmi gond, tudja élvezni a szexet, orgazmusa is lesz, csak ez a felhúzás nagyon bajos. Nem kicsi rá az óvszer, biztos nem az a probléma. Néhányszor összement és már retteg tőle, hogy újra összemegy és össze is megy. 2x elszakadt már a gumi, azért is retteg. Ha az elején gumi nélkül engedem, akkor meg semmi probléma, de ezzel meg nem akarok nagyon játszani, mivel ugye az előváladék is veszélyes lehet...
2009. jún. 28. 06:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj ez nálam is probléma...Majd megoldódik.De jó lenne tudni hogy mitől parázik annyira...attól hogy elszakad???Vegyen fel 2-t.Azzal is élvezi a szexszet.Max később lesz orgazmusa egy picivel.Vesd fel neki mi lene ha 2vel csinálná...Biztos ő se izgulna annyira
2009. jún. 28. 07:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Összetett a dolog. Fél attól, hogy kiszakad a gumi. Fél attól, hogy nem élvezem, pedig tudom élvezni, ha megtalálja a megfelelő pózt, csak nem vagyok vmi sokoldalú, mert csak akkor érzek vmit, ha a G-pontomat ingerli, amiről meg könnyen lecsúszik, akár pár centis elmozdulással is. Fél attól, hogy összemegy. Szex közben is vannak ernyedéses fázisok, nem csak akkor, amikor a gumit kell felhúzni. Egész addig áll, mint a cövek, amíg szexre nem kerül a sor. Szal egyfajta teljesítménnyel összefüggő para is van benne. Ezeket mondta el nekem, ezektől tart.

A baj az, hogy petting közben is annyira feszült, hogy akkor meg képtelen elélvezni (szex közben el tud, előbb vagy utóbb), hiába izgatom kézzel, szájjal, vizuálisan, bárhogy. Próbálkoztam zenével, füstölővel, masszázzsal is. Sikerült ellazítanom kicsit, de ennek ellenére sem jött össze a szex, mert nem állt fel.

2009. jún. 28. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a 2-t felhúzni nagy butaság! Nehogy kipróbáljátok. Az köztudott, hogy ha egyszerre kettőt használ valaki, akkor nem hogy dupla a biztonság, hanem épp ellenkezőleg: több az esélye, hogy kiszakad.
2009. jún. 28. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Adj neki egy kis piát,azzal el tudod könnyen lazítani,leveti a gátlásait. Ennél jobbat nem tudok javasolni
2009. jún. 28. 11:31
 5/9 anonim válasza:
egyik kedves barátomnak a párjával is erröl beszélgettünk , met nekik ugyanez volt a problémájuk!.....van egy megoldás ami egyszerü és hidd el h müködni fog:) egyszerüen te huzdd fel neki az ovszert , de nem a kezeddel hanem a száddal:) de vigyázz nehogy kiszakitsdd 16/F
2009. jún. 28. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát szájjal még nem próbáltam felhúzni...Amúgy oráltól is összemegy, pedig állítólag nagyon ügyesen csinálom.
2009. jún. 28. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt a szájjal felhúzást én is kipróbálnám...de állítólag nagy gyakorlat kell hozzá és nem egyszerű:(
2009. jún. 28. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
fogamzásgátlóval :)
2009. jún. 28. 13:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Ok, fogamzásgátló...Csak annyi a bibi, hogy a 2. gyógyszert szedem és kicsinálnak a mellékhatások. Nagyon úgy néz ki, hogy nem bírja a szervezetem és nem szedhetem tovább.
2009. jún. 28. 13:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!