Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez a megkülönbözteté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a megkülönböztetés nők és férfiak közt?

Figyelt kérdés

a kérdés konkrétan az lenne: hogy miért nevezik azt a lányt k*rvának, aki "sok" pasival fekszik össze, és a pasit miért "tisztelik", ha ugyanannyi nővel fekszik?

kort és nemet is írjatok lécci :)

előre is köszönöm a válaszokat :)

2009. jún. 27. 22:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*fekszik LE.. ez lemaradt bocsi
2009. jún. 27. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

En nem tisztelem azt a pasit aki sok novel volt. Igaz a noket sem aki fuvel-faval ossze fekszik.

32/N

2009. jún. 27. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Nincs már megkülönböztetés, az én környezetemben legalábbis biztosan nincs.

Egy fűvel-fával összefekvő pasi ugyanolyan k.va, vagy még inkább mint egy nő.

A prűd nők és a béna férfiak áltatják magukat azzal, hogy van megkülönböztetés.

30/N

2009. jún. 27. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem tisztelem, én lenézem azt aki halomra hányja a nőket, nem szép dolog, csak ennek a gyökere sajnos elég régre nyúlik vissza, tehát még a véleményünk sem egyenértékű az övékével: akiről ők kijelentik hogy k*rva az annak lesz elkönyvelve, a mi véleményünk róluk meg le van tojva.
2009. jún. 27. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg pont fordítva van, mint ahogy írtad! A pasik vannak lek.vázva ha könnyen kaphatóak és a nőket "tisztelik". Nem tudom, hogy hányadék században élsz, de ébresztő!
2009. jún. 27. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

"Hányadék század"?? Bocs, ezen elég jót nevettem... :D

A kérdezőnek pedig: szerintem igazad van, tényleg megszólják a könnyen kapható lányokat, a fiúk pedig nagymenők a haverok között ha minél több lány megvolt nekik. Mármint egyes helyeken. Olyan emberek között akik tudják használni az agyukat, azt hiszem már a pasik sem kapnak nagy dicséreteket a lányok döntögetéséért.

2009. jún. 27. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

:)

nem volt véletlen...

2009. jún. 27. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert liberalizmus és feminizmus ide vagy oda, bárki bármennyire is szeretné nem vagyunk egyformák. És ettől (is) szép az élet.
2009. jún. 27. 23:17
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

jöhetnek még bőven :) és fiúk is írjanak, hogy mi erről a véleményük :)

2009. jún. 27. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem valahogy így lettünk megteremtve.A női nemnek elvileg erkölcsösebbnek kellene lennie,mint a férfiaknak.Viszont abba is bele kell gondolni,hogy ha egy férfi megházasodik,-aki fiatal korában hajszolta a nőket-a feleség elfogadja azt általában az ilyen életmódot.De fordítva...ki akar elvenni egy olyan nőt,akin már átment egy fél város?A nő elvileg tisztább,hisz ő szüli a gyermeket is,ő mutat példát.Lehet hülyeség...:D
2009. jún. 27. 23:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!