Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
23éves vok. 7éve vok együtt a barátommal és egyszer sem mentem el. Még az előzö barátaimmal sem sikerült. Már sokmindent kipróbáltam és mégse jön össze. Hallottam már olyat is, aki partnert váltott és azzal egyből sikerült neki. Ha már a sok év alatt nem ment. Mit csináljak még?
2009. jún. 27. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
menj el egy szexuálpszichológushoz mindenképp.
2009. jún. 27. 21:34
 2/5 anonim válasza:
59%
Vagz keress masik part.
2009. jún. 27. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Maszturbalj, es akkor ha megtalalod azt ami jo neked, akkor elmondhatod a parodnak is, hogy hol jo. Legalabbis nekem igy sikerult, mert en is igy voltam mint te. Most nincs semmi gondom :))

Lehet, hogy nem szabadulsz meg a gatlasaidtol elege, de egyedul jobban meg ;)

32/N

2009. jún. 27. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
hmmm szeritem meg tiszta pancsereket fogtál ki azért van ez az mostani párom is egy pancser!! fel seizgulok rá mert kifekszik és gyere szájal elégitcs ki ugy segbe rugnám hogy csak na:-) szerintem váltás partnert mert neked is az lehet a bajod mint nekem érzéki szertkezést szereted vagy nem?:-)
2009. jún. 29. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem olyan egyszerű a szimpla partnerváltás, mert van egy kisbabánk és házat is vettünk már.

De viszont az tudom, hogy iránta már nem érzek szerelmet csak a sok év.

2009. jún. 30. 12:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!