Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgulok a tampontól. Csak én vagyok ezzel így?
Figyelt kérdés
Amikor felrakom magamnak olyan furcsát érzek..felizgulok tőle.Igaz csak az elején mert aztán meg efeledkezek róla.Ezért nem szeretem annyira a tampont.Más is érzett már ilyet?:D2009. jún. 27. 18:12
3/13 anonim válasza:
Nekem egyik régebbi barátnőm is felizgult a tampontól, de csak akkor ha más rakta be neki, ezért néha megkért engem. :)
4/13 anonim válasza:
tejóisten:D
ilyneről még nemhallottam..:D
5/13 anonim válasza:
Háháhááh:D Hát lehet, hogy nem csak te, de tuti rajtad kívül nem sokan:D
6/13 A kérdező kommentje:
Aha tudom hogy vicces eg furi:D:D:DNa mind1:D
2009. jún. 27. 19:50
7/13 anonim válasza:
Hát ez jó :D xD ilyenről én se hallottam :D (y)
8/13 anonim válasza:
hát én még nem izgultam fel rá, az biztos...
9/13 A kérdező kommentje:
Nem az hogy rá..hanem amikor bennem van akkor:D
2009. jún. 27. 20:13
10/13 anonim válasza:
természetesen arra sem izgulok fel, ha bennem van, mivel nem is lehet nagyon érezni... gondolom akkor te csak a puszta gondolatra gerjedsz be. vagy egy fiú tette fel a kérdést - már bocsi, nem kötekedek, csak eszembe jutott, hogy tőlem mindig a fiúk kérdezték ezt... :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!