Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a jobb? Nagyon fontos
Van egy lelki társam, aki iránt csak barátságot éreztem,már 3 éve ismerjük egymást és majdnem minden nap találkoztunk. Ő az akivel bármiről őszintén tudtam beszélni bármikor, jobban ismer mint akárki más. 4 hónapja összejöttem egy másik fiúval, azóta az előző srác nem tud aludni nem érdekli semmi, de csak azután mondta el hogy szeret miután a mostani barátom "bekerült a képbe". Megpróbáltam a kapcsolatomat megerősíteni, de nem tudok a barátomra figyelni mert mindig ott van a gondolataim között a legjobb barátom, elképzelem milyen lenne ha vele lennék...az "új" kapcsolat a jobb, amit még megerősíthetek, vagy a "régi", akivel mindennél jobban megértjük egymást?
Bocsi ha bonyolultan fogalmaztam, de elég nehéz helyzet...
Mi ezen a nehéz?
"az "új" kapcsolat a jobb, amit még megerősíthetek, vagy a "régi", akivel mindennél jobban megértjük egymást?"
Ezt a kérdést MI NEM tudjuk megválaszolni. Ellenben TE igen.
Első vagyok.
Én a legjobb barátommal járok immár több mint egy éve, mindent meg tudunk beszélni, nincsen veszekedés, boldogok vagyunk!
De az a fontos, hogy mit érzel... gondolom te nem vagy szerelmes a legjobb barátod... én az voltam akkor. És a jelenlegi barátodat szereted? Szerelemből?
érezni fogod
egyszer úgy fogsz felébredni, hogy egyértelmű lesz :)
én sejtem a választ :)
ha már felmerül a kérdés, akkor ne habozz, akkor ez esőt válaszd!!!
szerintem , de ezt csak te tod eldönteni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!