Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik lenne a jobb? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb? Nagyon fontos

Figyelt kérdés

Van egy lelki társam, aki iránt csak barátságot éreztem,már 3 éve ismerjük egymást és majdnem minden nap találkoztunk. Ő az akivel bármiről őszintén tudtam beszélni bármikor, jobban ismer mint akárki más. 4 hónapja összejöttem egy másik fiúval, azóta az előző srác nem tud aludni nem érdekli semmi, de csak azután mondta el hogy szeret miután a mostani barátom "bekerült a képbe". Megpróbáltam a kapcsolatomat megerősíteni, de nem tudok a barátomra figyelni mert mindig ott van a gondolataim között a legjobb barátom, elképzelem milyen lenne ha vele lennék...az "új" kapcsolat a jobb, amit még megerősíthetek, vagy a "régi", akivel mindennél jobban megértjük egymást?

Bocsi ha bonyolultan fogalmaztam, de elég nehéz helyzet...

2009. jún. 27. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Mi ezen a nehéz?

"az "új" kapcsolat a jobb, amit még megerősíthetek, vagy a "régi", akivel mindennél jobban megértjük egymást?"

Ezt a kérdést MI NEM tudjuk megválaszolni. Ellenben TE igen.

2009. jún. 27. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Én is így voltam, előszőr engem is nagyon zavart, hogy a legjobb barátom ott volt, miközben én mással jártam, kb 8-9 hónapig így volt, nehéz volt eldönteni mit is tegyek, aztán mostmár a legjobb barátom is "beletörödött", hogy már van barátom. És amúgy is a szíved majd megsúgja neked mi a helyes döntés.
2009. jún. 27. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
az a fontos hogy te kiiránt érzel többet,melyik mozgatja meg a fantáziádat inkább!!Ha te eddig barátként néztél a régire, akkor tudnál e rá szerelemből.gondold át többször, barátságból lehet e szerelem? és ha lesz milyen?te ismered mert lehet hogy jó lenne, viszont azt is fontold meg ki lenne a megbízhatóbb! Meg hogy ki mellett érzed igazán nőnek magad :)
2009. jún. 27. 16:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi..én is úgy gondoltam, hogy várok és kiderül mi lenne jobb, de már kb 1 hónapja ez megy, és még mindig nem tudom. Talán majd később eldől. De azért kíváncsi vagyok ki mit választana a helyemben, biztos sokan voltak is már hasonló szituban.
2009. jún. 27. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok.

Én a legjobb barátommal járok immár több mint egy éve, mindent meg tudunk beszélni, nincsen veszekedés, boldogok vagyunk!

De az a fontos, hogy mit érzel... gondolom te nem vagy szerelmes a legjobb barátod... én az voltam akkor. És a jelenlegi barátodat szereted? Szerelemből?

2009. jún. 27. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

érezni fogod

egyszer úgy fogsz felébredni, hogy egyértelmű lesz :)

én sejtem a választ :)

2009. jún. 27. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként ha jól látom nagyon is elbizonytalanodtál a barátodat illetően... ez jelenthet valamit. :) :)
2009. jún. 27. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

ha már felmerül a kérdés, akkor ne habozz, akkor ez esőt válaszd!!!

szerintem , de ezt csak te tod eldönteni

2009. jún. 27. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátomat, de nem szerelemből, mert szerintem ahhoz hogy igazán szerelmesek legyünk valakibe, ahhoz teljesen rá kell figyelni és mindent megbeszélni, ha van egy "3." akihez még ennyire kötődöm (mert az évek alatt annyira megismertük egymást) akkor nem tudok 100%ig a mostani kapcsolatomra figyelni. Szerettem volna kizárni a legjobb barátomat teljesen, de nem ment, mert találkozunk is, és mégiscsak ott az a 3 év...
2009. jún. 27. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:
az nem kifogás, h. 3év ha igazán szered az újjat, aíkkor meg sem kottín a régi, de ezek szeint többet érezel a régi iránt, mint az újj iránt,
2009. jún. 27. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!